Dutch Light Orbs

www.dutchlightorbs.nl

 

Voor de lezers van mijn boek
"orbs en andere lichtfenomenen"
 

 

 

Beste lezer,

Dank u zeer voor uw interesse in het Orb fenomeen en andere (nog) niet verklaarbare licht fenomenen. In mijn boek verwijs ik naar deze website, bijvoorbeeld waar het de "lichtbolgeluiden" betreft zoals Nel en ik die op de Hongaarse Puszta opgenomen hebben. Om u een zoektocht te besparen heb ik gemeend deze pagina op te zetten zodat u sneller op de betreffende pagina komt.

U vind de geluiden en een artikel hierover door hier te klikken. Wilt u slechts de geluiden horen, scroll dan op die pagina naar beneden tot u bij de grafieken komt. Door daar op te klikken, krijgt u de geluiden te horen.

Ik krijg dagelijks enorm veel mails, die ik nauwelijks allemaal kan beantwoorden. Maar kan ik me natuurlijk voorstellen dat u informatie en foto's met mij wil delen, vragen heeft die u me wil stellen. Ik heb een forum opgezet waar lezers niet alleen met mij kunnen communiceren, maar ook met elkaar. Zo kunnen veel meer mensen elkaars opmerkingen en foto's delen. Op dit forum is het ook heel eenvoudig om foto's te uploaden. Zie daartoe de instructie die ik geschreven heb. U vindt het forum door hier te klikken.

Mijn ervaring via mijn websites www.dutchlightorbs.nl en www.edvos.nl heeft me doen ervaren dat veel vragen etc. die me per mail toekomen, inhoudelijk dezelfde vragen of onderwerpen betreffen. Middels het forum kan eenieder andermans vragen lezen, en natuurlijk elkaars en mijn antwoorden daarop.
Ik zal zelf dagelijks het forum bezoeken om indien gewenst, antwoorden te geven, en mijn visie op foto's geven.

Foto's kunnen in de originele grootte geupload worden. Op het forum verschijnen ze dan als aanklikbare thumbnails. Hou er wel rekening mee dat de foto's dan op internet staan, en in feite door iedereen gezien kunnen worden. Wilt u foto's opsturen die u liever privé aan me wilt mailen, stuur die dan naar mijn mailadres.

 

 

Een zeer interessante site is die van mijn Amerikaanse vrienden John en Jan Young:

www.orbsbybeans.com


Helaas is Jan tijdens het schrijven van mijn boek overleden.
De site is in het Engels maar beslist de moeite waard

 

 

Wilt u een orbs excursie bijwonen met de auteur (Ed Vos) klik dan op de button hieronder voor meer informatie.

 


 

 


Home

 

© Ed Vos