Klassieke Astrologie
Uurhoek-astrologie
 

PicoSearch      
  Help
                                                 

 

Menu Klassieke
Astrologie

 

Home-pagina
Klassieke Astrologie

 

Geschiedenis van de 
Astrologie

 

Klassieke Literatuur

 

 

Tetrabiblos - Ptolemeus

 

 

 

Kontakt

 

 

 

Home >uurhoek0.html

 

 

Overzicht uurhoek-astrologie


Op deze pagina vindt u het totaaloverzicht van alle geschreven artikelen met betrekking tot de uurhoek astrologie. Door op een verwijzing te klikken, springt u automatisch naar het bewuste artikel. Niet actieve links staan allemaal in (nog) zwart lettertype en deze zullen later worden geschreven.

 

 

Inhoudsopgave

 

De theorie met enkele voorbeelden

 1. Inleiding tot de uurhoekastrologie.

 2. Een praktisch voorbeeld. Het vinden van de significatoren. Hoe komen zaken tot stand in een uurhoek. Waardoor worden zaken verhinderd in een uurhoek.

 3. De orbs van de planeten.

 4. Afgeleide huizen, vraagsteller.

 5. De belangrijke rol van de Maan.

 6. Translation of Light.

 7. Refranatie.

 8. Collection of Light.

 9. x

 

 

Toepassing in de sport, gebruikmakend van Guido Bonatti's richtlijnen

 1. Het EK Voetbal 2008 in Zwitserland en Oostenrijk: de kansen voor het Nederlands elftal. Een kansloos geacht Nederlands elftal won op 9 juni 2008 grandioos van ItaliŽ - juist voorspeld.

 2. Nederland - Frankrijk werd op 13 juni gespeeld. Van tevoren werd Nederland geen kans toebedacht. De analyse, reeds maanden daarvoor gemaakt, bleek juist: Nederland speelde grandioos en won ruim.

 3. Nederland - RoemeniŽ werd op 17 juni gespeeld. De analyse werd op 12 april gemaakt. De overwinning van Nederland werd hierin ook voorspeld.

 4. De kwartfinale met het Nederlands elftal, hoe gaat het verder? Eerst een analyse van de afgelopen wedstrijden. Deze analyse werd op 17 juni 2008 gemaakt. De wedstrijd werd op 21 juni gespeeld. Hier werd een fout gemaakt in de beoordeling van de uurhoek. Het allerlaatste stuk geeft voorspellenderwijs al aan waar het probleem zit: Steenbok op de Ascendant.

 5. Het Nederlands Elftal: JAMMER. Het blijft een ware kunst om op het koord te blijven dansen in alle vormen van de  astrologie. een korte evaluatie tot slot. Hierin wordt besproken dat Steenbok (onderschept) op de Ascendant meteen Saturnus tot medesignificator maakt en hierdoor Nederland moest verliezen.

 

 

 

Start pagina: 12 oktober 2008, © J. Ligteneigen
     

 

 

 

 

     

 

 

       

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Teller

free hit counter

 

 

 

______________________________________________

Pagina voor het laatst bewerkt op / Page maintained on:   30/12/2010