Uurhoekhoroskoop bespreking

De vraag: Wint FC Twente de landstitel voetbal? 

PicoSearch      
  Help
                                                 

 

Menu zonder JAVA

 

Home

 

 

Contact

 

Home > Horoskopen > twente2.html

 

Uurhoek Astrologie: Wint FC Twente de landstitel voetbal in 2011?

 

Het is momenteel ongekend spannend in de eredivisie Nederlands voetbal. Zoals u wellicht weet, is het nog geheel onbeslist wie er zal winnen. Ofwel Ajax ofwel FC Twente kan de landstitel pakken, getuige de volgende stand van de eredivisie betaald voetbal (bron: Teletext 09-05-2011):

 

 

Op zondag 15 mei volgt de ontknoping, dan speelt Ajax thuis tegen FC Twente. Als de clubs gelijk spelen, dan wint Twente de landstitel, als Twente wint, dan is de landstitel natuurlijk ook voor Twente. Ajax moet dus winnen om de kampioen van Nederland 2011 te kunnen worden.

 

Ik stelde mij deze vraag al eerder, namelijk op 3 mei jl. in de avond. Ik had door grote drukte geen tijd om deze uurhoek op de website te plaatsen, maar hieronder volgt deze alsnog.

De vraag was: "Zal FC Twente op 15 mei 2011 kampioen van Nederland worden?"

 

De uurhoek:

 

 

Aangezien ik neutraal ben tegenover beide ploegen, moet het antwoord worden gevonden door naar het 7e huis te kijken. Ik heb dat vorig jaar ook gedaan bij de uurhoekanalyse van een soortgelijke vraag, ook toen viel de beslissing over het kampioenschap in de laatste speelronde, zie de analyse uit 2010

 

Het 7e huis gaat over "elke willekeurige andere persoon" of "elke willekeurige andere kwestie". FC Twente valt in dit geval dus onder het 7e huis. De ploeg wordt vertegenwoordigd door de planeet Venus, heerser over het 7e huis. Venus staat in Ram en dat is geen beste positie voor Venus en dus voor de ploeg. Kampioen worden valt onder het 10e huis, gerekend vanaf het 7e huis, want ikzelf hoef geen kampioen te worden, maar Twente zou kampioen moeten worden, dus het 10e huis vanaf het 7e huis en zo komen wij uit bij het 4e huis van de uurhoekhoroskoop. Het kampioenschap wordt aangegeven door de planeet Saturnus, heer van het 4e huis.

 

LET OP: dit is klassieke uurhoekastrologie, waarbij Saturnus heerst over Steenbok én Waterman

 

Als Twente kampioen zou worden, dan MOET Venus een Ptolemďsch aspect maken met Saturnus. Wij zien echter dat Venus al een oppositie heeft gemaakt met Saturnus. Dat Ptolemeďsche aspect is dus al geweest en dat aspect lag zo'n 4 graden eerder. Dit aspect telt dus niet, want ik stelde de vraag over de situatie op 15 mei. Het moet dus een inlopend aspect zijn. Venus maakt echter geen enkel inlopend aspect met Saturnus. Geen kampioenschap dus voor Twente.

 

Kan er een aspect nog op een andere manier worden gemaakt? Hooguit door overbrenging van het licht door een snellere planeet. De Maan staat echter op 18° Stier en staat verder dan zowel Venus als Saturnus en zij kan dus geen licht overbrengen. Mercurius dan? Ook niet, want die planeet staat op 17° Ram, maar staat verder dan zowel Venus als Saturnus.

Na Mercurius komt Venus zélf aan de beurt en die maakt geen aspect met Saturnus.

 

Wij moeten helaas constateren dat Venus geen aspect kan maken met Saturnus en dat Twente naast het kampioenschap grijpt, althans zo zie ik het momenteel. Venus hád al een aspect gehad met Saturnus, niet zo lang geleden en dat was het winnen van de Beker op 8 mei 2011. Dat aspect is nu voorbij en verder loopt er niets.

 

De prognose is dat FC Twente geen kampioen van Nederland 2011 wordt. 

 

Wordt Ajax dan de kampioen? Als de wedstrijd gespeeld wordt wel ja. Mocht door calamiteiten de wedstrijd worden afgeblazen of vantevoren worden afgezegd, dan heeft de uurhoek ook gelijk, want als u goed naar de vraag kijkt, heb ik alleen maar gevraagd op Twente kampioen zou worden op 15 mei 2011. Als de wedstrijd op 15 mei niet gespeeld wordt, dan klopt het antwoord ook. Als de wedstrijd wél gespeeld wordt, zal Ajax winnen, want het antwoord op de uurhoek is dat Twente geen kampioen wordt. 

 

Laten wij afwachten hoe in deze bloedstollende fase de zaken gaan lopen.

 

 

 

Opgemaakt 09-05-2011 (©) J Ligteneigen

Teller: 

 

 

______________________________________________

Pagina voor het laatst bewerkt op / Page maintained on:    09/05/2011