Bedevaart naar Beauraing NBC Pro Maria

O.L.V. verscheen in een meidoorn, vandaar een meidoornblad en meidoornbloemen. O.L.V. verscheen aan 5 kinderen, vandaar 5 bloemen. O.L.V. zei: Ik ben de Moeder Gods, de Koningin des Hemels, vandaar een kroon in het logo. De vijf meidoornbloemen omringen een hart, het gouden hart dat OLV aan de kinderen heeft getoond, vandaar dat zij de Moeder met het Gouden Hart wordt genoemd. Bedevaart naar Beauraing met Vereniging Nederlands Beauraing Comité Pro Maria

Afdeling bisdom Den Bosch: mw R. Senders, Schapendries 16, 5521 LH Eersel, 0497-682296, Secretariaat
OLV van Beauraing

Beauraing

Beauraing is een bedevaartplaatsje aan de rand van de Belgische Ardennen. In een meidoornstruik verscheen Maria vanaf 29 november 1932, 33 maal aan 5 kinderen. Maria, de moeder met het Gouden Hart, vroeg om gebed en beloofde aan zieken en bedroefden hulp en troost. Beauraing is rust, vrede en zorg voor elkaar. "Dat men hier op bedevaart kome." Het is een uitdrukkelijke wens van de Heilige Maagd met het Gouden Hart. Vergeet niet op de wens van Maria in te gaan! Tot in Beauraing?

Klik op deze link voor een video van het heiligdom in BeauraingBedevaarten in 2018

21 t/m 24 april 2018 is de verzorgingsreis vanuit bisdom Den Bosch. Opstapplaatsen: Schaijk en Eersel. Helmond is opstapplaats bij voldoende deelnemers.

22 april is de dagreis vanuit bisdom Den Bosch. Opstapplaatsen: Nijmegen, Mill, Helmond, Eersel, grensovergang Bergeijk.

De verzorgingsreizen zijn voor ouderen, zieken, en gezonde pelgrims, met medewerking van Rode Kruis Oss e.o.. Er is een goede medische begeleiding. Vervoer met rolstoelbus is mogelijk.Het jaarthema van de bedevaarten naar Beauraing in 2018: "In Beauraing is Maria ook aan jongeren verschenen: Andrée (14 jaar) en Fernande (15 jaar)".Stuur deze pagina naar een vriend

Pagina afdrukken(Wilt u het lettertype vergroten of verkleinen op de website, houd dan de CTRL-toets ingedrukt en beweeg het wieltje van de muis naar boven of beneden, voor grotere of kleinere letters.)