Bedevaart naar Beauraing NBC Pro Maria

O.L.V. verscheen in een meidoorn, vandaar een meidoornblad en meidoornbloemen. O.L.V. verscheen aan 5 kinderen, vandaar 5 bloemen. O.L.V. zei: Ik ben de Moeder Gods, de Koningin des Hemels, vandaar een kroon in het logo. De vijf meidoornbloemen omringen een hart, het gouden hart dat OLV aan de kinderen heeft getoond, vandaar dat zij de Moeder met het Gouden Hart wordt genoemd. Bedevaart naar Beauraing met Vereniging Nederlands Beauraing Comité Pro Maria

Afdeling bisdom Den Bosch: mw R. Senders, Schapendries 16, 5521 LH Eersel, 0497-682296, Secretariaat
OLV van Beauraing

Beauraing

Beauraing is een bedevaartplaatsje aan de rand van de Belgische Ardennen. In een meidoornstruik verscheen Maria vanaf 29 november 1932, 33 maal aan 5 kinderen. Maria, de moeder met het Gouden Hart, vroeg om gebed en beloofde aan zieken en bedroefden hulp en troost. Beauraing is rust, vrede en zorg voor elkaar. "Dat men hier op bedevaart kome." Het is een uitdrukkelijke wens van de Heilige Maagd met het Gouden Hart. Vergeet niet op de wens van Maria in te gaan! Tot in Beauraing?

Klik op deze link voor een video van het heiligdom in BeauraingBedevaarten in 2019

15 t/m 18 juni 2019 is de verzorgingsreis vanuit bisdom Den Bosch. Opstapplaatsen: Oss, Helmond (bij voldoende pelgrims) en Eersel.

16 juni is de dagreis vanuit bisdom Den Bosch. Opstapplaatsen: Nijmegen, Mill, Helmond, Eersel, grensovergang Bergeijk.

De verzorgingsreizen zijn voor ouderen, zieken, en gezonde pelgrims, met medewerking van Rode Kruis Oss e.o.. Er is een goede medische begeleiding. Vervoer met rolstoelbus is mogelijk.Het jaarthema van de bedevaarten naar Beauraing in 2019: "Ik zal aan elkeen in het bijzonder iets zeggen (Maria in Beauraing op 2 januari 1933)".

OLV van BeauraingStuur deze pagina naar een vriend

Pagina afdrukken