Afbeelding Klomp Ghoudt
Afbeelding Klomp Patchwork

Klompany - for any klomp

Een origineel en persoonlijk geschenk. Voor veel mensen een blok aan het been. Klompany heeft hiervoor de ‘passende’ oplossing: originele handgeschilderde klompen in de door u opgegeven maat. U kunt zelfs uw eigen ontwerp opsturen, waarna dit op de bestelde klomp geschilderd wordt.

Dat biedt perspectief! Eindelijk een smaakvol cadeau voor een verjaardag, een geboorte, een bruiloft of een jubileum. Wat dacht u bijvoorbeeld van geboorteklompjes met het ontwerp van de geboortekaart erop? Of klompen met uw bedrijfslogo erop, waarbij de klompen verder geheel geschilderd zijn in de kleur van uw huisstijl (of kleuren die goed bij uw bedrijf passen). Ook kunt u de hobby van een persoon in het ontwerp tot uitdrukking brengen. Of u kunt een bepaald thema kiezen voor uw klompen: een dierenprint, bloemen, puzzelstukjes, noem maar op!

Allemaal mogelijk in trendy kleuren. Met als finishing touch een stevige vernislaag, zodat de klompen gewoon gedragen kunnen worden, in weer en wind. Want ook wat dat betreft komt uw cadeau goed uit de verf. Klompany – for any klomp.