Adres

  © 2011 webdesign M. Van Druten      

Beval Wijzer met De Keijzer!

Home.
Samen Bevallen.
Doula.
Workshop.
Blije Mama Massage.
In het Nieuws.
Contact.
Folder.
Geboortepraktijk De Keijzer
Doula
Samen Bevallen
Workshop

Er vallen zes verschillende werkzaamheden onder de paraplu van de Geboortepraktijk:

 

Als zwangerschapsdocent van Samen Bevallen bereid ik zwangeren, samen met hun partner, voor op de bevalling en alles wat hierbij komt kijken.

 

Als doula begeleid ik vrouwen en hun partner individueel in aanloop naar én tijdens de bevalling. Het gaat hierbij om praktische en emotionele ondersteuning naast de medische begeleiding van de verloskundige of gynaecoloog.

 

Sinds september 2006 werk ik als docent aan de Nederlandse opleiding tot doula in Utrecht. Ik verzorg meerdere lesdagen over praktische aspecten van het doulaschap en begeleid cursisten tijdens hun stages.

 

Samen met Thea van Tuyl verzorg ik de workshop Rebozomassage; een massage-techniek uit Zuid-Amerika, uitgevoerd met een traditionele draagdoek (Rebozo). Samen met de Mexicaanse vroedvrouw Naoli Vinaver hebben we een werkboek geschreven over deze techniek. Nadat dit in het Engels is vertaald geven Thea en ik de workshop ook in het buitenland. In o.a. België, Oostenrijk, IJsland, Noorwegen, Polen, Letland, Roemenië en Portugal hebben ze al kennis gemaakt met deze geweldige massage techniek.

Via de site www.rebozo.nl zijn zowel het boek als de rebozo te bestellen.

 

In april 2012 heb ik de opleiding gevolgd van de Blije Mama Massage te Rosmalen en ben ik gecertificeerd deze Thaise massage aan kraamvrouwen te geven. Door deze speciale behandeling ben ik intensiever bij de kraamtijd betrokken en kan ik op een zeer prettige manier ondersteuning bieden na de bevalling.

 

Sinds september 2012 werk ik als docent aan de opleiding van Samen Bevallen. Ik verzorg daar de lessen ‘ontspanning’, ‘werken met groepen’ en ‘verdriet in de groep’.