WIE IS IMPRONOVA?


Impronova huisvest de ideeŽn van een theatersportdocent uit Meppel die sinds 1999 actief is in het trainen van groepen in theatersport en improvisatietechnieken.


Impronova heeft ruime ervaring met theatersport en spelimprovisatie. Impronova geeft theatersporttraining, improvisatietraining, speltrainingen, workshops en presentaties.


Impronova streeft naar veel spel- en kijkplezier, fantasie, expressie en samenwerking. Impronova zoekt naar nieuwe vormen en wil de persoonlijke ervaring, ontwikkeling en uitdaging stimuleren.


Bij voldoende belangstelling kan een cursus of training in Noord-Overijssel of Drenthe worden gestart. Interesse? Reageer dan via onderstaande mail.


Leer improviseren met theatersport!

IMPRONOVA

Improvisatie- en theatersport training in Meppel / Zwolle

IMPRONOVA

Wat is theatersport?

Trainen bij Impronova


SAMEN IMPROVISEREN


Het accent ligt tijdens een training of cursus van Impronova niet in de eerste plaats op de    populaire spelvormen, maar meer op de techniek van het samen improviseren en het ontwikkelen en verbeteren van spelvaardigheden. De theatersportspelvormen zijn daarbij vooral een middel en geen doel op zich.

Het uiteindelijke doel is, naast het hebben van veel spelplezier, om een voor publiek en  spelers aantrekkelijk en boeiend schouwspel te improviseren. En volgens Impronova is dat geen lach of ik schiet show of zwaar drama, maar wel een zoektocht naar de intra- en inter-persoonlijke dynamiek in de spelpersonages. Kortom: het gaat om het personage in relatie tot zichzelf, tot anderen en tot de wereld rondom. Daarbij zoekt Impronova in het spel steeds naar de afwisseling van humor en tragiek. En hopelijk lukt dat zo goed dat het publiek zich in de spelpersonages, onderwerpen en verhalen herkent.


Dat klinkt misschien ambitieus, maar die bedoeling heeft Impronova niet. Wel om theatersport op een eigen manier te spelen en te trainen.


Lees meer over theatersport en over improviseren bij Impronova op de volgende paginaīs.


CONTACT? Mail naar impronova@hotmail.nl


Bijgewerkt op 3-04-2017

IMPRONOVA  |  WAT IS THEATERSPORT?  |  TRAINEN BIJ IMPRONOVA