In de naailes maak je onder begeleiding je eigen kleding. Je bepaalt zelf wat je in de lessen wilt gaan maken. Ik begeleid je daarbij, zodat je leert wat je wilt leren. Om op ideeën te komen heb ik diverse patroonbladen in huis, zoals Burda, Knipmode en La Maison Victor.
Ik werk met kleine groepen (3-4 personen), zodat je veel begeleiding krijgt.

Voorbeeldmodellen ter inspiratie

Voorbeeldmodellen ter inspiratie

Voorbeeldmodellen ter inspiratie

In de les kun je werken op je eigen naaimachine of gebruik maken van mijn machines. Ik heb een aan een aantal (computer)naaimachines, twee lockmachines en een coverlockmachine.

naaimachines t.b.v. de naailessen

De naailessen zijn wekelijks of tweewekelijks en duren anderhalf uur. Ik geef zowel overdag als 's avonds les. Informeer naar de mogelijkheden om in te stappen. Ik werk met blokken van 6 tot 8 weken en het lesgeld bedraagt €90 tot €120 als je elke week les hebt (€15 per les).
In de maanden juli en augustus zijn er in principe geen lessen. Daarnaast zijn er gedurende het lesseizoen een aantal vakantieweken; deze worden in de lessen bekend gemaakt.

De lessen zijn in de Louis Bouwmeesterstraat 13, 6708 NM te Wageningen.

Neem ook eens een kijkje op mijn Facebookpagina: https://www.facebook.com/wenrcouture. Je kunt hier onder andere foto's zien van kledingstukken die door mijn cursisten zijn gemaakt.