TAPSCHOOL TAFEL 9

Marieke van der Ven & Peter Kuit

TAPLESSEN PETER KUIT GAAN DOOR IN DE ZOMER!

 

TAPLESSEN TAFEL 9

Met veel passie en toewijding bereiden Marieke en Peter iedere week de lessen voor. De techniekoefeningen, choreografie en improvisatie groeien mee met het niveau van de groep zonder dat de individuele leerling vergeten wordt.

Dinsdagavond Berenkuil Biltstraat 166 Utrecht Peter Kuit
Donderdagavond UCK Domplein Utrecht Marieke van der Ven
Zondagnamiddag EDC Dans Antonlaan 37 Zeist Marieke van der Ven

 

Berenkuil – Peter Kuit


We zijn alweer toe aan blok 24, het zomerblok van Tapschool Tafel 9. Dinsdag 5 juli 2016 is de eerste taples van dit blok in De Berenkuil, Biltstraat 166 te Utrecht. Schrijf je in via mail: info@tafel9.nl en maak het lesgeld over naar rekeningnummer: NL54 INGB 000 486 7866 t.n.v. Stichting Tafel 9 te Utrecht o.v.v. het blok waarvoor je je inschrijft en het niveau.
Nieuwe leerlingen, stuur svp het inschrijfformulier ingevuld mee!

 

De lesdata van blok 24 zijn (in totaal 8 lessen):
5, 19 en 26 Juli, 2, 9, 16, 23 en 30 augustus 2016

De prijzen en niveaus zijn als volgt:
Groep 1 - Drie jaar ervaring – Voor het zomerblok is deze les ook toegankelijk voor mensen vanaf ongeveer 1 jaar ervaring!
17:45 - 18:45 uur, prijs blok 24: € 88  losse les: € 15
Groep 2 - Tot en met zeven jaar ervaring
18:45 - 20:15 uur, prijs blok 24: € 100 losse les: € 18
Groep 3 - Vijftien jaar of meer ervaring, tenzij intensief getraind
20:15 - 23:30 uur, prijs blok 24: € 164 losse les: € 28  

Blok 25 begint op 6 september 2016!

Onderaan deze mail staan alle regels van de tapschool Tafel 9


EDC Dans – Zeist, Marieke van der VenDe laatste les vóór de zomer is op 26 juli. Op zondag 28 augustus 2016 beginnen de lessen weer op de zondagnamiddag bij EDC dans in Zeist op de Antonlaan 37-39. Tap-standards, choreografieën van Marieke zelf, speciale technieken, timing, muziek en improvisatie komen aan bod.

 

Niveaus
Groep 1: 16:00 - 17:00 uur: Beginners Tap - Nul tot twee jaar ervaring
Groep 2: 17:00 - 17:30 uur: Techniek en improvisatie
Groep 3: 17:30 - 18:30 uur: Gevorderden Tap - Vijf jaar of meer ervaring

Voor inschrijven en lesgelden, kijk op: www.edcdans.nl. Het adres van de studio is Antonlaan 37-39 te Zeist.

 

UCK – Marieke van der Ven

In de lessen bij het UCK op het Domplein in Utrecht wordt hard gewerkt aan technieken en timing. De presentatie op 12 juni was super! Heel strak getimed en bijzonder door de combinatie tap en tutting.
De lessen zijn op de donderdagavond van 18:00 tot 20:30 uur. Het eerste uur is nieuw: tapdans voor 12+. Een basiscursus van 6 lessen laat de jongeren kennismaken met tap. Als je de smaak te pakken hebt, kun je je daarna inschrijven voor een vervolgcursus. Vanaf 19:00 uur is er eerst een half uur dat met name gericht is op volwassen beginnende tappers. Vervolgens is er een half uur voor beginners en gevorderden samen en het laatste half uur is gericht op gevorderden.

Voor inschrijven en lesgelden, kijk op: www.uck.nl

 

Regels Tapschool Tafel 9 / lessen in de Berenkuil!

Je schrijft je in door het lesgeld over te maken naar NL54 INGB 000 486 7866 t.n.v. Stichting Tafel 9 te Utrecht o.v.v. het blok waarvoor je je inschrijft en het niveau. Als je voor het eerst mee komt doen, mail dan je naam, adresgegevens, tel.nrs en e-mailadres naar info@tafel9.nl. Peter kan advies geven welke les het beste voor je is. Mocht het tarief dan veranderen, dan verrekenen wij dat natuurlijk.

Via info@tafel9.nl kunt u aangeven of u een factuur wilt ontvangen. We mailen ze niet meer standaard aangezien de meeste mensen het niet nodig hebben.

De vloer, taps en schroeven
We mogen in de theaterzaal van de De Berenkuil tappen op voorwaarde dat we de vloer niet beschadigen. Dus: vóór de les schroeven en taps controleren op uitstekende randjes en haakjes en die meteen aandraaien dan wel er af schuren. Schroeven ten alle tijden strak aandraaien. Ook tijdens de les moet je je schroeven en taps blijven controleren! Bij extra beschadiging van de vloer houden de lessen daar op.

Inschrijven en lesgelden
De lessen worden in blokken gegeven. Je schrijft zich in per blok en je moet vóóraf betalen via overschrijving. Nog niet betaald betekent (nog) niet meedoen. Wil je stoppen, geef dit dan drie weken vóór het begin van het nieuwe blok aan door dat te mailen naar info@tafel9.nl o.v.v. je naam, adresgegevens, telefoonnummers, e-mailadres en in welke groep je zit. Vergeet dit niet, aangezien we er anders van uit gaan, dat je doorgaat en dat betekent dus betalen! Dit omdat wij natuurlijk wel zaalhuur en Peter moeten betalen.

Bij verzuim om welke reden dan ook, wordt het lesgeld doorberekend. Restitutie van lesgeld is niet mogelijk. In geval van langdurige ziekte of blessure kan in overleg de betalingsverplichting tijdelijk stop worden gezet.

Inschrijven kan door je naam, adresgegevens, tel.nrs en e-mailadres te mailen naar info@tafel9.nl. Maak het lesgeld over naar NL54 INGB 000 486 7866 t.n.v. Stichting Tafel 9 te Utrecht o.v.v. je naam, het blok waarvoor je je inschrijft en het niveau.

Indien je losse lessen volgt, betaal je per les. Je kunt het geld van te voren over maken op rekening NL54 INGB 000 486 7866 t.n.v Stichting Tafel 9 te Utrecht o.v.v. de desbetreffende datum en het niveau of je kunt het verschuldigde bedrag contant vóór het begin van de les aan Peter geven. Een factuur krijg je daarna per mail. Voor de eerste losse les, dien je je naam, adresgegevens, tel.nrs en e-mailadres te mailen naar info@tafel9.nl. Heb je betaald en kun je onverhoopt toch niet komen, laat het ons weten. Je kunt de les inhalen in hetzelfde blok. Lessen meenemen naar een volgend blok kan niet.

Schrijf je in, maak het geld over, dan kan je komen meedoen. Als je een BTW-factuur wilt ontvangen, laat het ons weten via info@tafel9.nl

Schade
Tafel 9 kan niet aansprakelijk gesteld worden voor letsel (van welke aard ook), diefstal, zoekraken van spullen en beschadigingen.

Deurbel
We hebben een deurbel speciaal voor de theaterzaal. Druk hierop, dan komt er iemand, misschien wel Peter zelf, opendoen. Mocht het hek dicht zijn, bel dan Peter op zijn mobiel: 06 220 45437. De voordeur moet ten alle tijden op slot blijven (ze hebben nogal wat insluipers gehad 's avonds, vandaar).

Zie je in de les!

Contactinformatie
4 Voeten zijn Tafel 9 – tapdans
Peter Kuit en Marieke van der Ven
Tel: 06 220 45437 (Peter) of 06 21963 837 (Marieke)

E-mail: info@tafel9.nl
Website: www.tafel9.nl
Fotografe: Marjolein van Hout