interieurs in kleur

Klik hier voor mobiel-versie

Reacties van klanten

"Hier ongevraagd wat feedback: Ik vond het heel prettig zoals je adviseert: je luistert goed en je dringt niets op."

"Nou de deuren in de studeerkamer staan HEEEL mooi bij mijn gordijnen. Echt, er hangt nu alvast een gordijn en het staat echt mooi. Heel goed geadviseerd door jou. Ik ben er zo blij mee."

"Even een berichtje aan jou over de kamer. Deze is geschilderd en we vinden de kleuren erg mooi!"

"Heerlijk dat je meedenkt over zo'n voor mij groot project. Het wordt ineens veel overzichtelijker. Ook je aanpak, heel praktisch, valt bij mij erg goed."

"Kom je binnenkort kijken naar onze gang? Ik geniet er iedere dag van, zo smaakvol. Je hebt ons goed geholpen."

"Alleerst willen wij je bedanken voor een plezierige middag in ons nieuwe huis. Hartelijk dank voor de vlotte afhandeling v.w.b. het kleuradvies, dat ik direct heb doorgemaild naar de schilder."

"Wij zijn inmiddels goed verhuisd en gesettled. Het stucken en verven is erg mooi geworden! We zijn erg blij met de kleuren."

"Het schilderen van het huis nadert zijn voltooiing. Ik moet zeggen dat het resultaat de verwachtingen overtreft: prima advies van jou."

"Vorige week zijn de kastdeuren bij ons geplaatst. We zijn erg blij met het resultaat!"

"De kleuren zijn super geworden."

"Mijn man is ook erg enthousiast. De kleuren zijn goed gevallen. Een van de vloerbedekking-stalen leek precies op de stenen vloer, dus erg leuk. Ik heb er erg veel aan gehad."

"We hebben beiden een goed gevoel over je bezoek en advies. Het is heel fijn om nu een plan te hebben en de manier waarop was heel prettig. Het is echt iets waar we ons allebei goed in kunnen vinden. En het scheelt ook het nodige in het bepalen wat voor meubels, gordijnen etc. we nog willen aanschaffen enzo."

"Ik ben er nu nog trotser op. Jij bedankt voor je goede adviezen."

"We zijn heel tevreden over de kleuren. Waar ik heel blij mee ben is de blauwe muur in de slaapkamer. Ik had van te voren daar de minste verwachtingen bij, maar ik geniet er nu elke dag van. Kortom, we zijn erg blij met de nieuwe kleuren en jouw advies!"

"Inmiddels zijn er al heel wat mensen geweest die ons huis hebben gezien en ze waren vol lof over de kleurencombinatie die wij (eigenlijk jij) hebben gemaakt. Het is dan ook werkelijk heel mooi geworden. Wij zijn erg blij met het resultaat en willen je nogmaals hartelijk danken voor je hulp."

"Het eindresultaat is boven verwachting. De sfeer in huis is een stuk warmer (en dus huiselijker) geworden. We voelden ons direct thuis en hebben eigenlijk niet hoeven wennen."

"De kleuren zitten er nu alweer een tijdje op: super mooi geworden en erg tevreden!"

"De kleuren zijn erg naar ons zin. Ook de meubels zijn gespoten, en het is een heel mooi geheel geworden. Al met al een hele klus, maar met jouw advies zijn we erg gelukkig!"

"Ik bel je voor een afspraak, dan kun je zien hoe mooi het is geworden!"

"We hadden – en dat is nog steeds zo – een erg goed gevoel over jouw advies en over de manier waarop dat tot stand kwam."

"De badkamer hebben we op jouw kleuradvies opnieuw gesausd. En dit is inderdaad de goede kleur. De keuken is ook gesausd in de kleuren die we met jou hebben uitgezocht. We zijn er erg tevreden over. Ook van anderen krijgen we veel positieve reacties over de kleuren in de woonkeuken."

"De schilder is al druk bezig en we krijgen al een heel aardig beeld van hoe het wordt en moet worden, en nee, we hoeven niet te wennen! Veel beter al dat wit en ook het blauw en bruin is mooi."

"Wij zijn zeer gelukkig met het resultaat. We hebben alles gedaan wat wij hadden bedacht. Het is mooier geworden dan ik had verwacht en het is veel rustiger dan iedereen dacht. Het is echt een fraai geheel geworden. Alles klopt gewoon. Het voelt echt als ons huis met onze sfeer. Ik heb het ook echt als een kado aan mezelf ervaren dat jij bent geweest."

"Iedereen die bij ons binnenkomt is enthousiast over de kleuren. De kleuren voelen goed in ons jaren30-huis en passen goed bij elkaar. Dit is toch een stuk mooier dan witte muren....We willen je nogmaals bedanken voor je advies."

"Wij zijn erg blij met je bezoek gisteren. Het voelt goed dat wij keuzes hebben gemaakt t.a.v. de kleuren in ons huis."

"Het is bijzonder kleurig geworden en wij zijn erg happy met hoe het is uitgevallen."

"Het is heerlijk fris geworden en toch ook warm door de donkerbruine muur. Ook de kleur van de nis vinden we buitengewoon goed getroffen. Kortom: we zijn helemaal blij."

"In het voorjaar ben je bij ons geweest voor een kleuradvies en wij zijn nu blij en tevreden over hoe het eruit ziet. Dus als je eens wilt komen kijken, kom dan langs als je in de buurt bent."

"Ik moet zeggen dat we nog steeds enorm blij zijn met de kleurkeuzes die we hebben gemaakt. De gordijnen passen er ook mooi bij en het is een fraai geheel geworden. We krijgen veel leuke reacties. Mochten we in de toekomst weer je hulp nodig hebben dan zoeken we je zeker weer op."

"Wij zijn zeer tevreden over de kleur."

"Ik denk met plezier terug aan onze excursies en je adviezen per mail."

"We hebben het zo uitgevoerd als jij hebt geadviseerd. We zijn erg tevreden met het resultaat.

"Jouw advies heeft vooral rust gebracht doordat we nu weten wat de storende factor is en de wetenschap dat we verder op de goede weg zijn."

"Wij hebben jouw kleurenschema toegepast, dat was een hele verbetering. Nogmaals bedankt voor je kleuradvies"

"Ja…, het is mooi geworden. Veel minder wit. We zijn nog niet klaar, maar al wel heel tevreden. Ik wil je nogmaals bedanken voor je advies. Anders had ik de stap niet durven nemen!"

"Het is erg mooi geworden. De kleuren passen erg goed bij mijn meubels."

"Wij zijn fans van je en blijven je als ambassadeur aanbevelen bij onze relaties."

"Inmiddels zijn de hal en het trappenhuis geverfd en het is prachtig geworden. Mijn man vond het aanvankelijk maar allemaal onzin, maar nu het helemaal af is geniet hij er iedere dag net zo van als ik."

"Niet alles is opgevolgd maar ik heb veel aan je advies gehad. Dank je nogmaals dat je toen zo snel langs bent gekomen. Ik voelde me veel zekerder na je komst. Al het houtwerk ziet er echt prachtig uit, ons huis lijkt eens zo groot en licht. Ik heb de kleurenstaaltjes altijd in mijn tas zitten voor als ik iets voor het huis tegenkom."

"We zijn erg tevreden over het resultaat. Nogmaals dank voor jouw advies, dat heeft ons zeker geholpen."

"Zo herinnerde ik mij dat je aangaf graag eens naar het resultaat te komen kijken. Doe dat vooral eens, zou ik zeggen; ik denk dat je prettig gecharmeerd zult zijn, en je mag dit project gerust als referentie gebruiken, desgewenst."

"Ik wilde nog even terugmelden dat de kleuren erg mooi zijn geworden. Je advies was prima. Dank!

"Het is heel mooi geworden. De keuken is wel iets anders uitgepakt dan ik verwachtte, maar ik ben er wel tevreden over."

"Even een berichtje: de kleuren in de kamer zijn erg mooi geworden. We zijn er heel tevreden over en genieten van daar zitten. Het was weer een zeer goed advies. We krijgen enthousiaste reacties van mensen."

"Wat een genoeglijke middag en helemaal, en zelfs meer, naar verwachting. Ben nu al erg blij en heb nog niets in huis, zelfs nog geen huis om het te proberen. Hoe dan ook een groot succes. Hartelijk dank"

"Jouw kleuren zijn een geweldig succes in de kamer. Hij is voor de helft af en het wordt steeds mooier! Het fotobehang is prachtig en past niet alleen mooi bij het oranje, maar ook bij het blauwgroen van de andere muur, want die tint blijkt er ook in te zitten...."

"We willen zeggen dat we zo blij zijn met het resultaat. De kamers zijn allemaal zo mooi geworden en als ik boven kom, word ik helemaal happy van de kleuren. Grappig, eerst dacht ik 'gewaagd' maar het is echt geweldig. Kortom we zijn er enorm blij mee en ik maak ook druk reclame voor je."

"Voor ons beiden is het exact geworden hoe wij het gewild hadden. Wij zijn zeer tevreden over alles. Zoals je weet hadden wij de meeste kleuren al in onze gedachten, maar wilden geconfirmeerd krijgen dat het echt goed was en daar heb jij precies in geholpen, met wat aanpassingen en wat veranderingen. Al met al een tevreden klant. We krijgen ook leuke reacties over de kleuren."

"Met genoegen - want nog elke dag heb ik plezier van de 'nieuwe kleuren' - stuur ik u wat foto's."

"Even een tussenbericht ... de kleuren zijn prachtig uitgekomen. We zijn juist ook heel erg blij met de kleur in de eetkamer. De kleur in de werkkamer is ook prachtig tot zijn recht gekomen."

"We krijgen heel veel complimenten over de kleuren!"

"We zijn erg gelukkig met het resultaat."

"Het is klaar en erg mooi geworden! Nogmaals bedankt voor jouw aandeel!"

"Ik ben zeer tevreden. De muurkleur is een zeer goede keuze geweest. Ik vind het ronduit mooi en niet al te druk. De kleur op de ombouw van de radiatoren past hier goed bij. In de gang is het kleurverschil aangebracht en dit staat prima. Kortom: ik ben erg tevreden met het resultaat en erg bedankt dat je me hier naar toe op weg geholpen hebt."

"De voorkamer is af, op de gordijnen na. Het is prachtig geworden! De kleur is prachtig en zit er mooi op."

"Erna bedankt, het was goed en plezierig. Goed geadviseerd! Wij zijn blij met hoe het er nu uitziet"

"We zijn nog niet helemaal klaar, maar de kleuren zijn een succes. We moesten wel even wennen aan de kleuren in de kamer, maar dat is helemaal goed gekomen. De kinderkamer is ontzettend gezellig. We zijn er nog steeds erg blij mee."

"Na je kleurenadvies zijn we begonnen met het verfwerk. Dit is mooi geworden. We zijn zeer tevreden."

"We hebben alle kleuren gekozen die je ons hebt geadviseerd. Het is een mooi geheel geworden en wij zijn erg tevreden. Nogmaals dank, we zijn blij met je advies."

"Ik ben er erg blij mee, met het rood op de muur en met het behangetje en het wit van het houtwerk. En ook met de rust die erin gebracht wordt door de beige muren en de gordijnen."

"De kleuren op de achterwand, het liftfront en de gehele liftschacht zien er gelikt uit en daar zijn alle bewoners gelukkig mee."

"Ja, we zijn heel blij met de kleuren."

"Het is prachtig geworden. De kamer is iets lichter, het blauw-groen is lekker fris. De keuken is echt prachtig geworden, evenals de kinderkamers, de badkamer en de slaapkamer. We zijn voor de blauw/bruin-variant gegaan en het resultaat is schitterend. We slapen er heerlijk."

"Alles hebben we gedaan in de kleuren zoals jij dat toen hebt geadviseerd. We zijn er blij mee."

"Het is echt heel mooi geworden en we zijn er heel erg blij mee. De meeste mensen die tot dusver geweest zijn vinden het prachtig, die mooie warme kleuren. Het combineert prima met onze meubels. En sommigen vinden het best gedurfd dat we die kleuren gekozen hebben, maar allemaal zijn ze enthousiast en wij vooral, want we voelen er ons erg prettig bij!"

"Wat een heerlijk vak heb jij, zo met kleuren bezig zijn. Zeker als het de juiste zijn. Wij zijn heel blij met de kleuren. Het is ruimtelijk en rustig. Het oranje is heftig, de eethoek is veel rustiger. En de keuken die is echt gezellig geworden. Bedankt voor je hulp."

"Het is zeker mooi geworden. Bedankt voor je advies destijds!"

"Ik ben zeer tevreden met hoe het is geworden. Ik heb vrijwel alle kleuren aangehouden die we hebben besproken. Ook de muur in de woonkamer past prima in het geheel. Mocht ik ooit gaan verhuizen en ik weet me geen raad met de kleuren, dan zal ik zeker weer een mailtje naar je sturen voor het maken van een afspraak. Bedankt voor de prima service en goede adviezen."

"We wonen nu een week of zes op het nieuwe adres. We zijn erg tevreden over de kleuren!"

"We zijn heel content met je ondersteuning bij de kleurkeuze voor vloer en keuken."

"We zijn er erg blij mee. Nog bedankt voor je advies, dat was dus helemaal prima!"

"Ik ben zelf erg blij met alle kleuren. En als we ooit nog eens gaan verhuizen, of toe zijn aan andere kleuren, dan weet ik je te vinden."

"Graag laat ik je weten dat wij ontzettend blij zijn met het resultaat van het door jou gegeven kleuradvies. De kille witte hal is inmiddels omgetoverd tot een warme entree en de kleur staat fantastisch. De vloerbedekking op de trap past er prachtig bij. In de kamer hebben wij alle wanden laten doen en we zijn er zeer gelukkig mee."

"We willen je zeggen dat we zo blij zijn met de gekozen kleuren; dat de kamer de sfeer die we zo graag hadden willen hebben, ook helemaal gekregen heeft. Prestatie van je! Hier dus alvast heel veel dank voor wat je deed, we vertellen het dan ook aan iedereen die maar wil horen!"

"De schilder keek eerst wel een beetje bezorgd toen wij met jouw kleuradvies kwamen. Maar toen het klaar was, viel het hem niet tegen. Wij zijn erg blij met jouw advies en genieten met volle teugen van ons “nieuwe” huis! Bedankt voor je advies."

"Het is prachtig geworden!! Kamer heeft een hele frisse uitstraling met toch ook de nodige rust gekregen door de metamorfose, precies wat ik wou! Fijn dat je me zo hebt geholpen om precies de juiste kleuren te bepalen!"

"We zijn op Hemelvaartsdag met de hele familie begonnen en vrijdagmiddag was er geen geel plekje meer te bekennen. Wandje bij de deur staat echt schitterend. We zijn er allemaal erg blij mee. Heel erg bedankt voor je waardevolle advies. We gaan er zeker van genieten."

"Ik heb de slaapkamer geverfd in de kleuren die je geadviseerd had en het is erg mooi geworden. De kasten vallen helemaal weg in de muur en dat is wat ik wilde."

"We zijn de afgelopen maanden druk aan de slag geweest met je kleuradvies. Een schilder heeft inmiddels alle muren geschilderd. We zijn allemaal heel blij met het resultaat, het is een hele metamorfose!"

"We zijn nog steeds blij met het resultaat van jouw advies."

"Inmiddels wonen we in het huis en de kleuren zijn helemaal naar onze zin. We hebben jouw advies en kleurschema helemaal aangehouden en zijn er dik tevreden mee. Als we iets geleerd hebben, is het dat je niet bang moet zijn een kleur uit te proberen!"

"Het begin is gemaakt. Ik vind het nu al mooi, maar inderdaad wel wennen. Brengt wat meer diepte in de kamer. Dat groen maakt het af qua kleur en sfeer."

"Ik wil je graag even laten weten dat we nog steeds ontzettend blij zijn met je kleuradvies. Jij was hier op zaterdag, en de donderdag daarna zat het al op de muren! En het is echt prachtig geworden. De kleur op de lange muur is erg goed gekozen, en die witte balk doet het ook heel goed."

"De kamers bij de jongens zijn mooi geworden. Ook de overloop en de gang zijn mooi. De wand in de woonkamer heb ik nog niet gedaan, maar dat komt nog."

"Natuurlijk mag je ons nummer geven; we zijn immers heel tevreden! We zijn (nog lang) niet aan iets nieuws toe."

"Inmiddels zit het er op en het is prachtig. In het nog kale appartement geeft het meteen een 'pang'. Alom vindt iedereen het heel harmonieus, dankzij jou."

"Ik heb de kleuren toegepast zoals we hebben afgesproken. Het heeft voor mij een enorm effect gehad op de licht- en ruimtebeleving. Iedereen vond het groter geworden en een aantal heb ik voorgehouden dat er een verbouwing was geweest en dat er anderhalve meter bij is gekomen!! Enkelen namen dat direct aan, zonder enige twijfel. De okergele wand is lang een onderwerp geweest, je vindt het mooi of je vindt het niet mooi. Positieve reacties waren: mooi warme tint en sfeervol retro. Het metallic is mooi, goed gelukt. De hal wordt ook ruimer en als lichter ervaren. Alles bij elkaar dus een heel goede actie, ik ben blij dat ik je hulp heb ingeschakeld. Alsnog bedankt."

"De kleuren zijn geweldig goed uitgepakt. Echt mijn eigen sfeer in harmonie met mijn spullen. De kleur in de slaapkamer is prachtig: echt goed. Geeft karakter aan de kamer, die qua licht moeilijk is wat kleuren betreft. Het grappige is dat er nu dus niet alleen een kleur maar ook een vlak gecreëerd is. Heel leuk om te zien dat kleuren niet alleen kleuren zijn maar ook de vormen gaan bepalen. Kortom ik ben zeer tevreden. Ik ga nu foto's verzenden, maar in het echt is het echt mooier."

"De kleuren zitten inmiddels vrijwel volledig volgens plan op de muren. Alleen de slaapkamers zijn iets anders geworden. Het ziet er allemaal erg mooi, fris en vrolijk uit."

"We hebben alle kleuren toegepast en het is erg mooi geworden, vooral de kleur achter de bank. We krijgen er leuke reacties op! Bedankt nogmaals."

"Veel muren zijn klaar, mooi resultaat."

"Even een mailtje om je te laten weten dat we genoten hebben van de manier waarop je ons mee hebt genomen door de wereld van kleur. We verheugden ons al op het andere huis, maar kunnen de schilder nu haast niet meer afwachten! We hopen dat er snel kan worden begonnen."

"Fijn dat je zo snel een overzicht hebt opgestuurd van de dingen waar we het gister over hadden. We zijn vanmorgen al weer in de woning geweest en beide hadden we dezelfde ervaring: we zien de kleuren al ingevuld in de verschillende vertrekken en verheugen ons! Het wordt prachtig!"

"Opnieuw willen we je heel erg bedanken voor al wat je aan adviezen en ideeen hebt ingebracht, ook deze keer weer. We waarderen dit enorm. De manier waarop je met ons meedenkt, onze voorkeuren in je ideeen verwerkt, je mening geeft maar niet aandringt: al met al heel bijzonder de manier waarop je consulten zijn verlopen!"

"Het is erg mooi geworden. De kleuren passen erg goed bij mijn meubels."

"Het is deels gelukt. De keuken, serre en hal zijn af. De kleuren die je ons daarvoor hebt aangeraden zijn echt prachtig."

"Ik heb je pagina geliked en ik ga wat mooie foto's en tekst voor je maken, want ik ben oprecht nog steeds erg blij met het kleurenadvies van je."

"Hier is alles goed. Het kleuradvies heb ik opgevolgd en het ziet er prachtig uit. Ook de keuken is geworden wat ik ervan had verwacht. Zeer tevreden dus."

"We zijn erg enthousiast en dik tevreden over de nieuwe kleurencombinatie. Suk6 bij al je verdere kleuradviezen!"

"De slaapkamer is ook mooi geworden, vinden we zelf, in de kleuren die je voor ons had uitgekozen. Kortom: we zijn heel erg tevreden over het eindresultaat. Succes met je kleurrijke werk en bedankt dus voor alles. Mochten we nog advies willen qua kleuren dan weten we je te vinden en als er mensen advies nodig hebben, dan zullen we jouw naam noemen!"

"We wilden je graag deelgenoot maken van ons enthousiasme over hoe ons huis geworden is dankzij jouw adviezen. We zijn je nog dagelijks ontzettend dankbaar, want het is in alle opzichten veel mooier geworden dan we ooit gedacht hadden. We wisten dat het mooi zou worden, maar dat het zo fabelachtig zou zijn...."

"Ik wil je nog hartelijk danken voor je bijdrage aan de herinrichting van mijn woonkamer. Ik ben er erg blij mee."

"Het schilderen van onze woonkamer/gang is klaar. Wij zijn erg tevreden met de kleuren."

"Wij zijn nog steeds erg blij met de kleurenkeuze van onze kamers!"

"Afgelopen week is er geschilderd in ons huis met mooi resultaat. De slaapkamer is qua kleur apart geworden en leverde gemengde reacties op. De woonkamer is heel sfeervol en goed gelukt vinden wij."

"De blauwe wand in de woonkamer is echt prachtig geworden!"

"Ik wil je nog even bedanken voor je kleuradvies, ook namens mijn man. Voor hem was het nog even spannend, maar uiteindelijk zijn we allebei erg blij met het resultaat!"

"Ik wilde je toch laten weten dat wij inmiddels alles hebben geschilderd volgens jouw kleuradvies en het is schitterend geworden! Het trappenhuis is echt heel mooi geworden. Kortom, ik ben weer erg blij geweest met je advies en zal proberen of ik wat mooie foto's kan maken."

"We gebruiken de staaltjes regelmatig als we op zoek gingen naar tegels, vloeren etc, dus we zijn er nog steeds heel blij mee en hebben veel dingen op jouw kleuren aangepast, deurbeslag, openhaard, en nu de tuin met een mediterraan tintje in ontwerp, we zijn er erg veel mee bezig."

"Ik heb alle muren en deuren geschilderd, het ziet er erg mooi uit!"

"Ja, we zijn zeer tevreden over de kleurstellingen."

"Ik heb goede herinneringen aan het kleuradvies, en niet alleen om het geweldige resultaat dat eruit is voortgekomen, een huis waarin ik me elke dag weer prima voel."

"Veel muren zijn klaar, mooi resultaat. De badkamer is nog niet aangepakt, maar de rest is 'af' en echt heel mooi geworden."

"Ik vind alle wanden mooi geworden. Zeker het trappenhuis is erg mooi. De combi van het trappenhuis met de terra wand daar moet ik nog aan wennen. Mijn man vindt het al mooi."

"We hebben jouw kleuradvies ontvangen, dank je wel. Was echt leuk om te doen en het maakt dat je energie krijgt om naar het resultaat toe te gaan werken! Bedankt voor je advies en de gezellige ochtend!"

"Het is 'af' en echt heel mooi geworden."

"Vorige week is mijn huis (keuken en kamers) geschilderd volgens de kleurenschema's die je me hebt geadviseerd. Het is heel mooi geworden en ik ben erg tevreden."

"Ik ben zeer tevreden over het resultaat. Voel me thuis in de nieuwe kleuren. De kleuren komen warm over en ik voel me er prima bij. Ook de bijval vanuit mijn omgeving is heel positief. Wat mij nu des te meer opvalt is dat de kleuren zo goed passen bij de bestaande en gehandhaafde meubels, gordijnen en reproducties aan de wand, maar ook bij de nieuwe kasten en vloerbedekking. Ik dank u hiermee hartelijk voor uw deskundige advies. U gaf geen kritiek op de oude inrichting en meubels, maar dacht heel betrokken en constructief mee over de mogelijkheden, waarbij het oude een passende plaats heeft gevonden naast het nieuwe".

"Wij zijn zeer tevreden met het advies en het uiteindelijke resultaat. Ik zal je wat plaatjes sturen."

"Veel dank Erna! De kleuren voelen alvast goed, je komt het resultaat maar eens bekijken."

"Het resultaat is geweldig, we zijn er zo blij mee. Graag vraag ik nog eens advies voor de rest van ons huis!"

"Het is in het echt nog mooier dan op de foto's. Het wordt echt prachtig."

"Ja, alles is naar wens geworden. We zijn erg blij en tevreden."

"We zijn heel tevreden over het resultaat. Het mooiste vind ik het blauw in slaapkamer en hal, dat vind ik echt prachtig."

"Ik vond het een leuke middag. Het huis is wbt kleur nu bijna volledig klaar. We zijn heel tevreden. Vooral de ietwat afwijkende kleur in de gang was een goede zet. Het is echt heel leuk om te ervaren hoe de sfeer in huis is veranderd. Ik heb je laatst nog aanbevolen bij vrienden van ons."

"We zijn er heel blij mee. Ik hoefde helemaal niet te wennen. Het is precies wat ik wilde, fris en vrolijk. Veel dank voor je goede advies. Ik geef het door."

"Ik heb de huiskamer geschilderd en ben uitermate tevreden over het resultaat. Wat ik graag wilde, méér kleur, is voor mij goed gelukt. Dus al met al een zeer geslaagd project. Van visite krijg ik ook positieve reacties, al vinden sommigen of het groene of het rode gewaagd. Dat is het misschien ook, maar voor mij prima."

"In het pinksterweekend heb ik samen met mijn kinderen de wanden gesausd. Jouw kleuradvies voor de gang en de slaapkamer is zoals verwacht prima. De woonkamer ook goed, wel even wennen. Dus als eindconclusie zijn we tevreden met jouw hulp."

"Jouw complete verfadvies is uitgevoerd en het resultaat is naar mijn volle tevredenheid. De keuken oogt nu fraaier, de groene kleur op de achterwand van de boekenkast pakt heel goed uit. De boekenkast staat bewust niet vol boeken, zo zie ik de mooie tint. Tegen de rode wand in de studeerkamer staat de oude kast te pronken. Mijn vriendin vindt de kleur heel mooi, maar dat heb ik je voorspeld. Jouw kleuradvies heeft bijgedragen tot een mooi eindresultaat!"

"Wij hebben het advies zeker tot uitvoering gebracht en het ziet er super mooi uit."

"We hebben je advies zeer zeker toegepast. En we zijn er heel blij mee! Nog geen moment spijt gehad. Nogmaals bedankt!"

"Het eindresultaat is helemaal geworden wat ik er van had gehoopt! Ik had twee grote plantenpotten, die heb ik in dezelfde kleur geschilderd als de keuken, zodat de kleur ook in de kamer terugkomt. Mijn verwachting dat de stoelen bij deze vloer veel beter zouden uitkomen is ook waarheid geworden. Nogmaals bedankt."

"Zijn heel tevreden, erg mooi!"

"We zijn erg blij met je adviezen! Wellicht dat je het leuk vindt het resultaat te zien en een kopje koffie te komen drinken?"

"Ik vind dat je het team op een goede manier hebt betrokken in de keus!"

"We zijn inmiddels 2 jaar verder, maar de kleuren hebben mij/ons zeer veel gebracht. Succes met je kleurrijke adviezen en bedankt, we genieten er nog steeds van.

"Veel dank hiervoor. Regelmatig dacht ik 'ik wilde dat Erna erbij was zodat ze kon horen hoe enthousiast zowel mijn vriendin als ik over je werk vertellen'. Dat is denk ik het grootste compliment. Je inbreng was onmisbaar, creatief en gewoon goed - knap hoe je kennis met goed luisteren en creativiteit (en subtiel bijsturen ;-) ) weet te combineren."

"Ik woon er nu net twee maanden. Alles is geschilderd en prachtig, maar het is nog een beetje kaal. De keuken is supermooi en als enige ruimte ook echt al een beetje aangekleed. De gang is ook prachtig, toevallig met een loper die ik daar niet had bedoeld maar perfect past qua kleur. Ik vind de kleuren prachtig gelukt. Nogmaals dank."

"De kleuren van de muren bevallen. Rustig, misschien rustiger dan ik in eerste instantie zelf had ge(be)dacht maar het is goed zo, alles klopt, ook in combinatie met de keuken en de met linoleum beklede tafel. Ook de (heel mooie) kleur van de lage kast geeft een goede verbinding tussen de paarse bank en het kleed. De op zich mooie tint achter de tv had ik iets donkerder verwacht."

"Het lucht enorm op eindelijk een 'goede' kleur gevonden te hebben. Heel erg bedankt voor het advies en meedenken op onze 'moeilijke' muur!"

"De verf in de woonkamer zit op de muren: had ik jaren eerder moeten doen. Bij de eerste streken schrok ik wel en dacht 'wat een poepkleur'. Maar nu hebben we echt een olijfmuur. Veel beter."

"Vanmorgen is de stucadoor geweest om de keuken af te maken. Kleur is erg mooi geworden, past heel goed. Nogmaals hartelijk bedankt voor het kleuradvies."

"Hierbij mijn reactie. Ik ben heel tevreden! De woonkamer is heel mooi geworden, daar ben ik heel blij mee! Ook het toilet is super, vind het echt heel leuk in oranje. De voordeur is mooi groen, ook heel mooi. Ja, heel mooi. Een wonder hoe jij dat steeds voor elkaar krijgt! De werkkamer is ook gedaan en ook daar ben ik heel blij mee! De kleur past perfect en is mooi als de zon in de kamer schijnt!"

"De verf zit op de muren, het is wel even wennen…. Maar de bank is mooier, de schilderijen komen beter uit, de keuken hoort meer bij het geheel. Mocht je in de buurt zijn…. voel je welkom om even te komen kijken. De koffie staat klaar."

"Ik loop net door de hal en toen dacht ik wat een mooie hal en die kleuren passen zo goed bij elkaar (tapijt en muur). En eigenlijk staan alle kleuren erg mooi, toch eigenlijk precies wat ik wilde. Ik heb alles geschilderd. De reacties zijn ook positief. Ik ben zeer tevreden, jij hebt precies aangevoeld wat ik mooi vind en mooie combinaties gemaakt. Je hebt goed werk geleverd. Ik ben blij je hiervoor gevraagd te hebben. Hartelijk dank en fijne feestdagen."

"Huis van mijn moeder wordt prachtig. Je hebt weer super advies gegeven."

"We zijn in ieder geval allebei tevreden over het eindresultaat. Nogmaals bedankt voor je adviezen. Mochten we nog eens advies nodig hebben dan zullen we aan je denken!"

"We hebben je advies opgevolgd en zijn tevreden met het resultaat."

"Het is super mooi geworden. We zijn alle twee zeer tevreden. U mag gerust langskomen om het te zien."

"Nogmaals hartelijk dank voor je hulp bij het kiezen van de nieuwe kleuren voor onze kamer. De helft van de kamer is inmiddels geverfd, we vinden de kleuren erg mooi worden en worden er erg blij van."

"En nog bedankt voor de tip over het kleed. We gaan ermee aan de slag :-)."

"Ik ben heel tevreden met de kleuren. Op de 'Positive Ginger' krijg ik uiteenlopende reacties, de een vindt het mooi, de ander vindt het niks. Gelukkig mag ik er zelf het vaakst naar kijken. Nogmaals dank voor je adviezen."

"Nou, er is heel wat gebeurd in ons huis en.......nu ziet het er prachtig geschilderd en gerenoveerd uit. Al jouw adviezen zijn uitgevoerd en ze zijn heel mooi uitgevallen. Wij genieten heel erg van ons vernieuwde huis."

"Het is wel iets donkerder geworden dan eerst, maar het is niet storend, omdat het wel een heel rustige sfeer geeft. Ik ben er blij mee!"

"De muren zijn al een paar maanden geleden geverfd en het resultaat is ongelofelijk mooi geworden. Ik stuur wat foto’s maar die doen eigenlijk weinig recht aan de werkelijkheid. Ik heb de laatste tijd veel bezoek gehad en het opmerkelijke is dat iedereen die binnenkomt blijft staan om naar de muur te kijken achter de vleugel en de tijd neemt om de hele kamer in zich op te nemen. En iedereen, letterlijk iedereen, begint over de kleuren in het appartement. Leuk he? Allemaal jouw werk. Noem ik ook de hele tijd."

"Ik kan je nog geen foto's sturen van het eindresultaat, maar ik kan je wel zeggen dat het SUPERMOOI geworden is!!!! We zijn echt zoooooooo blij met de kleuren, het staat echt prachtig! Het groen is inderdaad mooi ondersteunend aan de tuin en de zandkleur is mooi neutraal en toch warm. En gister onze slaapkamer geverfd, en wow, wat is dat ook een geweldige kleur zeg!"

"De taupekleurige muur is mooi geworden. De kasten komen nu mooi uit. Hij past mooi bij het schilderij. Ook met de blauw-grijze muur zijn we erg blij. Echt een kleur, toch ingetogen en hij haalt de hele wand/kast op met alles wat er in staat. We vinden het fantastisch! De paarse muur in de slaapkamer is erg mooi geworden. De gele muur is fantastisch. De lampen, de TV en het schilderij komen prachtig uit. Hartelijk dank voor je service. Ik vind het fantastisch dat je zo blijft meedenken. Ik ga je zeker adviseren aan mensen, mocht de gelegenheid zich voordoen."

"Wij kijken terug op een ontzettend leuke middag/avond. Wat inspirerend toch, al die kleuren. We zijn helemaal blij met de variëteit aan kleuren, die toch bij elkaar komen en een vergelijkbare sfeer uitademen. Ik denk dat onze omgeving wel zal zeggen ‘typisch jullie’. Dat is wat mij betreft een goed teken! Kortom: we vonden het heel leuk om zo over de kleuren en inrichting na te denken en verwachten dat het helemaal wordt zoals jij het gisteren al voor je zag. Je factuur is heel, heel redelijk, hoor. Ik zal je bij iedereen aanbevelen."

"De keuken is inmiddels klaar, de slaapkamer idem en wat zijn ze mooi geworden. De kleur van de keuken is niet blauw en niet groen, maar hij is precies goed. Het terra in de voorkamer ziet er warm en mooi uit. Het is mooi hoe alles zo bij elkaar komt!"

"Veel dank voor jouw goede begeleiding en advisering! Ik beveel jou aan."

"Ben blij met de kleuren, vind ze erg mooi."

(Naar boven)