Marinehospitaal
Voor het al het nieuws namens uw Reüniecommissie!

Y o u T o u b e    p a g i n a    m e t   M H O    b e e l d e n

HIC IN PORTU NAVIGAS

Op 7 oktober 2012 speelde de Haarlemse Theatermakers de musical Marinehosptaal in de Toneelschuur te Haarlem. We zaten met 150 "oud" personeelsleden in de zaal en hebben genoten.

De musical is ook te vinden op YouTube, niet alleen Marinehospitaal de musical maar ook eerdere reünies en onderwerpen over ons MHO terrein.


Marinehospitaal de musical "Totaal".Marinehospitaal de musical "De dakgoot".Marinehospitaal de musical "Cafe Sligting".Marinehospitaal de musical "De wandelgangen".Heropening Marinehospitaal terrein.

Op woensdag 7 september 2011 heeft wethouder Tames Kokke officieel het opgeknapte Marinehospitaal terrein in Overveen heropend. Het terrein was in verband met bouwplannen sinds 2010 met hekken afgesloten voor het publiek. Omdat er voor het beoogde woningbouwproject niet genoeg kopers zijn gevonden, wordt het gebied nu herontwikkeld. In overleg met omwonenden heeft de gemeente Bloemendaal daarom besloten om het Marinehospitaal terrein op te knappen en voorlopig weer open te stellen. Tijdens de heropening kunnen bezoekers genieten van een openluchtconcert van violiste Suzanne Groot.Jazz met ..... tijdens de reunie 2005Beelden van de reünie in 2005.De bron van bovengetoonde beelden is natuurlijk duidelijk YouTube.com

Terug naar boven

naar de MHO homepage
by Klepsoft