kleur en emotie

Over BEELD&TAAL txtpro*nl

BEELD&TAAL txtpro*nl schrijft en redigeert (web)teksten, nieuwsbrieven, verslagen, samenvattingen en persberichten.
BEELD&TAAL txtpro*nl verricht onderzoek, zorgt dat informatie daar komt waar het nodig is en bewaakt de voortgang van lopende projecten. Ook voor een aansprekende presentatie draait TXTPRO*nl de hand niet om.
En indien u behoefte heeft aan een ghostwriter, schrijft TXTPRO*nl teksten waar u zelf niet de tijd of juiste woorden voor kunt vinden.

Ook voor webdesign kunt u terecht bij TXTPRO*nl. Zowel de inhoud als de vormgeving kan TXTPRO*nl op maat maken voor al uw communicatieve doelen.
U hoeft dan niet wekenlang zelf aan uw website te prutsen.

Meer informatie over mijn diensten en activiteiten vindt u op BEELD&TAAL.

Voor een overzicht van mijn werk als beeldend kunstenaar kun u hier terecht. Voor recent werk kunt u een kijkje nemen op Willem Visser: figuratief schilder.

CONTACT

Dit onderzoek is uitgevoerd en beschreven door Willem Visser, opgeleid als beeldend kunstenaar én psycholoog. Door die combinatie was ik nieuwsgierig naar de mogelijke relatie tussen kleur en emoties.

Willem Visser is tegenwoordig werkzaam als tekstschrijver, publicist, webdesigner, organisator van educatieve projecten en grafische ontwerpen onder de naam BEELD&TAAL txtpro*nl. Ook voor diensten als ghostwriter kunt u bij hem terecht.

VERSLAG

Van het onderzoek is een uitgebreid verslag gemaakt. Daarin zijn niet alleen de resultaten van het onderzoek te vinden, maar is ook gekeken naar kleur in combinatie met beeldende kunst, marketing en logo's. Tevens worden onderzoeken aangehaald naar de invloed van kleur op prestaties en gevoelens. Tenslotte is de relatie kleur en cultuur in kaart gebracht en de uitdrukking daarvan in symbolen, vlaggen en heraldiek.

Op deze website vindt u een samenvatting van de resultaten. U kunt daar vrij uit putten. Het wordt wel op prijs gesteld indien u gebruik maakt van de gepresenteerde meetgegevens, dat u daarvan melding maakt in uw bronnen. Ga naar de website van BEELD&TAAL txtpro*nl om het volledige verslag van 135 pagina’s te downloaden.

Meer over waarnemingspsychologie van mijn hand is te vinden op BEELDTAALBLOG – over de listen, lusten en lasten van de waarneming.

E-mail: beeld_taal@outlook.com

 

naar boven

©2020 Willem Visser / ontwerp: BEELD&TAAL txtpro*nl