Slender You 's-Hertogenbosch

Mgr. Van Roosmalenplein 50 • 5213 GD
's -Hertogenbosch • 073 - 6 135 778

Slenderen

Wij streven ernaar onze klanten te helpen een goede lichaamlijke conditie en een gezond lichaamsgewicht te verkrijgen, zodat zij beter in staat zijn hun dagelijkse bezigheden uit te voeren.

Mannen en vrouwen kunnen ongeacht hun fysieke conditie aan ons programma meedoen, want het bijzondere van onze methode is dat deze ook geschikt is voor mensen die om allerlei redenen niet in staat zijn op een normale manier aan sport te doen.

Slender You is uitermate geschikt voor mensen met MS, Reuma, Fybromyalgie, Diabetes, Parkinson, Artrites, Artrose,Astma, Hoge Bloed-druk, CVA en als verbeterde opstart na ziekte.

De trimtafels herhalen bewegingen in horizontale positie en tegelijk kan een programma met isometrische oefeningen worden uitgevoerd. Het resultaat is een figuurcorrigerende manier van spierversterken en mobiliseren.

De klant voelt zich na een paar sessies soepeler en doordat de bloed circulatie wordt bevorderd voelt men zich snel fitter. Bovendien kan het programma een gunstig effect hebben op spanningsklachten.

Slenderen bij SLENDER YOU is:

- ontspannend.
- een uitgekiend trainingsprogramma voor alle spiergroepen.
- aangepaste trainingsprogramma's voor bijvoorbeeld mensen met rugklachten en andere gezondheidsklachten.
- deskundige begeleiding.
- figuurcorrectie en omvangvermindering door trainen van de spieren.
- onbelast bewegen, waardoor de gewrichten nauwelijks belast worden.
- individueel trainen, met persoonlijke begeleiding van slenderen slank je af in omvang door het verlies van centimeters.
- slenderen is een slimme manier van bewegen.
- de banken doen het zware werk en zelf train je naar beste kunnen, waardoor je in een uur tijd het aantal spierbewegingen vergelijk-baar met 5-7 uur grondgymnastiek uitvoert.
- slenderen is een alternatief voor sport voor die mensen die niet op een normale manier kunnen, willen of mogen sporten slenderen is een combinatie van passief en actief bewegen.
- actief bewegen d.m.v diverse gecombineerde oefeningen en gewichten.
- bij slenderen wordt de bloedcirculatie gestimuleerd, zuurstof wordt aangevoerd en afvalstoffen worden afgevoerd, waardoor er een fitgevoel ontstaat.

Slenderen