www.edvos.nl

 


Home

© Ed Vos

 

Slubber in het bos

Marja van Vonno

 

 

 

Slubber in het bos - Marja van Vonno

door writehisstory

Slubber is een Stoffer. Hij spint kinderdromen van huisstof. Als het huis te schoon is heeft hij niets te doen. Dus gaat hij met zijn elfenvrienden op stap. Per zonnestraal reist hij naar het bos. Dan gaat het mis. Wilde zwijnen en honden vechten. Slubber schiet te hulp. De zonnestraal en zijn elfenvrienden zijn verdwenen. De stoffer kan niet meteen naar huis. Hij moet eten en een slaapplek vinden. Zo ontmoet hij allerlei bosdieren en belandt hij van het ene avontuur in het andere. Dan is daar eindelijk de zonnestraal. Toch kan Slubber nog niet naar huis. Eerst moet hij nog Elfenland en de wereld redden van een slaapwandelende draak.

Voorleesboek voor kinderen. Zelf lezen vanaf 8 jaar.

Formaat 22 x 19 cm.

84 blz waarvan 14 kleurprenten


Prijs boek: 12,00 euro
prijs verzending BelgiŽ: 2.95 euro

prijs verzending Nederland: 6.4 euro

Voor bestellingen binnen Nederland is het het handisgst en voordeligst rechtstreeks het boek bij de auteur, Marja van Vonno te bestellen.

Klik HIER om kontakt met haar op te nemen.

ISBN 978-90-78935-47-6

Uitgever: www.writehistory.be

 


 

Recensie Ed Vos:

Het boek is bedoeld als kinderboek, maar zeker ook voor volwassenen zeer de moeite van het lezen waard. Het verhaal gaat over Slubber, een stoffer, die wonderbaarlijke ervaringen en ontmoetingen heeft in een voor hem tot dan toe onbekende wereld: Het bos met al zijn bewoners. De auteur heeft haar inspiratie uit de natuur gehaald. De natuur die dan ook een grote rol in haar boek speelt. De verschillende dieren, de elfen en wat er in het boek allemaal zo langs komt, beschrijft ze op een bijzonder goede manier, hetgeen getuigt van jarenlang de verschillende dieren etc. geobserveerd te hebben. Kortom een schitterend boek voor jong en oud.