<<    
Berber Meijer volgde haar opleiding aan deTechnische Universiteit in Delft, Faculteit van het Industrieel Ontwerpen. Naast een gedegen technische scholing onderging ze aldaar haar esthetische vorming via docenten als o.a. Niels Luning-Prak en Wim Crouwel. De beperkte ruimte voor het kunstzinnige element in het ontwerpen deed haar besluiten over te stappen naar de Akademie voor Beeldende Kunsten in Den Haag en legde zij zich toe op interieur architectuur en meubelontwerp. Na het behalen van haar diploma en eerst werkzaam te zijn geweest bij o.a. architectenburos Riksen, van Nes en van Veen in Emmen en buro Sterenberg in ter Apel, vestigde zij zich als zelfstandig Interieur Architecte onder de buronaam Duplo Design. Haar brede opleiding stelt haar in staat ontwerpopdrachten uit te voeren, varierend van meubelontwerpen tot en met kleinschalige her- en nieuwbouw.
©

Berber Meijer voert onder Duplo Design ontwerpopdrachten uit op het scheidingsvlak van interieur architectuur en exterieur ontwerp

Met meer dan 30 jaar ervaring in zeer uiteenlopende projecten vormt haar buro een goede en vertrouwde basis voor advies ten behoeve van verbouwingen, kleinschalige nieuwbouw, restauraties en projectinrichtingen, standbouw, inclusief meubelontwerpen.

 

Opdrachtgevers variëren van particulieren, bedrijven tot en met overheidsinstellingen.

 

 

 

 
 

 
 

 

 

Buro Duplo Design is gevestigd in Garminge aan de Dorpsstraat 6, postcode 9438TC

Telefonisch bereikbaar: 0593 552490 of per fax 0593 552435 en uiteraard ook per email:

mailto:info@berbermeijer.nl