Muziekvereniging KUNSTZIN Julianadorp  

Start Omhoog

Omhoog           

 

 

              


 

Aad Kloos wint "Amateur Muziekprijs 2009"

Zoals ieder jaar eindigt de dag van de muziek met de uitreiking van de amateur-muziekprijs. Dit jaar viel de eer te beurt aan Aad Kloos, die al jaren speelt bij Kunstzin. Burgemeester Kees Vriesman overhandigde Kloos een oorkonde en een envelop met inhoud. Voorzitter Wim ter Velde gaf hem traditiegetrouw een Swarovski beeldje namens de organisatie.

Burgemeester Vriesman was minstens zo enthousiast in zijn bewoordingen over de Dag van de Muziek. “Ik ben bij gebouw 62 binnen geweest en daar had ik wel oordopjes nodig, maar evengoed heel gezellig. Overal kleinkunst door de hele stad, ik heb ervan genoten”, liet Vriesman weten. Verder onderbouwde hij de motivatie waarop de prijs wordt toegekend. “Het gaat er vooral om dat iemand structureel iets heeft neergezet. De winnaar van de muziek prijs 2009 is Aad Kloos van muziekvereniging Kunstzin. Niet alleen omdat hij al 25 jaar meespeelt, maar vooral omdat hij 10 jaar geleden een muziek opleiding is gestart. Meer dan 100 gediplomeerde leerlingen en ook instructeurs zijn uit deze opleiding voortgekomen”, prees Vriesman de winnaar. Hierna overhandigde Vriesman de oorkonde, de envelop met inhoud ‘vrij te besteden’ en gaf het woord terug aan de voorzitter van de Dag van de Muziek.

 

 

Bron: www.denhelderactueel.nl / Saskia van Kuik.

 

 


 

Univé Regio+ overhandigd Kunstzin Financiële bijdrage.

 

Muziekvereniging Kunstzin is onlangs uitgeloot om deel te mogen nemen aan de Univé-actie "het steuntje in de rug".

Dit is een initiatief van de Univé leden om diverse goede doelen / verenigingen / stichtingen een financieel steuntje in de rug te geven bij het verwezenlijken van hun wensen.

 

Kunstzin was samen met Vogelasiel de Paddestoel, en de Troubadour genomineerd voor "het steuntje"

 

Wij hadden als doel voor het eventueel te winnen bedrag opgegeven: het vervangen van het muzikanten-uniform.

 

Na een aantal weken werd de uitslag bekend gemaakt. We hadden ervoor gekozen om de uitreiking plaats te laten vinden tijdens het concert van ons project : WIND IN DE NOORDKOP.

 

De prijs (een cheque van 1000 Euro) werd overhandigd door Dhr. Henk Brouwer, Regiomanager van Univé Regio+

 

 

 

Kunstzin bedankt Univé Regio+ en haar leden voor de financiële bijdrage !!!

 


  

 

IN MEMORIAM

 

 

 

Op zaterdag (05-04-2008) is op veel te jonge leeftijd ons lid Jacob van Rossum overleden na een slopende ziekte.
We wisten wel dat het niet goed met hem ging maar uiteindelijk is het nog veel sneller gegaan als wij dachten.
Uiteraard staan wij stil bij de nabestaanden, die wij veel sterkte toewensen bij de verwerking van dit verlies.
Wij zullen Jacob nooit vergeten en hij zal altijd op de achtergrond meespelen in ons orkest.

 

Bestuur Muziekvereniging Kunstzin Julianadorp

 


 

IN MEMORIAM

 

 

Op 13 december 2005 bereikte ons het droevige bericht dat ons gewaardeerd lid en muziekvriendin Adrie Polet is overleden. Wij hebben als muzikanten intens meegeleefd gedurende haar ziekte, maar werden toch overdonderd door het plotselinge einde.

 

Adrie is heel lang lid geweest van onze vereniging en actief geweest in vrijwel alle onderdelen van de club, waar zij altijd haar stempel zette als hartelijk en vrolijk met voor ieder een vriendelijk woord. Wij verliezen niet alleen een gedreven muzikante maar vooral een dierbare vriendin. Zij was een vrouw met een heel groot hart, waar plaats was voor iedereen, soms was het in haar hart zo vol dat er amper plaats was voor haar zelf. Dat vond zij nooit erg want voor velen van de muzikanten was zij een 2e MOEDER en in dit geval met hoofdletters.

 

Wij zullen Adrie nooit vergeten en zij zal altijd op de achtergrond meespelen op haar geliefde stekje in een van de orkesten.

 

 

 

 
    U kunt een e-mailbericht met vragen of opmerkingen over deze website verzenden aan de Webmaster
       Laatste update: 25 juli 2017.