Muziekvereniging KUNSTZIN Julianadorp  

Start Omhoog

Omhoog           

 

Algemene gegevens

Clubgebouw de Kunstschuur

 

van Foreestweg 85-B - Julianadorp (naast Brandweer Julianadorp)

 

1787 BG Julianadorp

 

Rabo banknr. NL55 RABO 03306.97.188

 

K.v.K. 40635946

 

Tel. Secretariaat: 0223-646114

 

e-mail: secretarismvkunstzin@ziggo.nl

 

Aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Federatie van Muziekverenigingen (KNFM)

 

Optreden aanvragen? Klik hier....

 

 

Historie Kunstzin

Kunstzin 19 . .?    

Muziekvereniging Kunstzin is opgericht in 1983. De naam Kunstzin werd gebruikt omdat er in vroeger jaren in Julianadorp een kleine  muziekvereniging met die naam heeft bestaan.

De club begon bescheiden met een drumband, aangevuld met enige fluiten, daarnaast een enthousiaste groep majorettes en verder was er een kleine blaaskapel. Een eigen repetitieruimte was er niet dus werd overal gerepeteerd waar dat maar mogelijk was.

Al snel kwamen er wat blazers bij de drumband en sinds 1986 werd de drumband een drumfanfare, die de laatste jaren gegroeid is tot een all-round muzikaal gezelschap dat al vele optredens in binnen- en buitenland heeft verzorgd. Ook de majorettegroep groeide gestaag door zodat er een miniretten- en een majorettegroep ontstond. Uit de laatste groep wordt elk jaar een showteam gevormd om uit te komen op concoursen.

De blaaskapel is de laatste 10 jaar uitgegroeid tot een volwaardig fanfare-orkest, waarin alle benodigde instrumenten aanwezig zijn, met een zeer gevarieerd repertoire.

Intussen heeft Kunstzin een ruim clubgebouw tot de beschikking waar naast alle muzikale activiteiten diverse leuke dingen gebeuren, zoals play-backshows, dartavonden, barbecue, etc. Sinds enige jaren heeft de vereniging de gelegenheid om  eigen opleidingen te verzorgen, waardoor de toekomst van Kunstzin er uitstekend uitziet.

Kunstzin 19 . .?

 

 
    U kunt een e-mailbericht met vragen of opmerkingen over deze website verzenden aan de Webmaster
       Laatste update: 25 juli 2017.