Submenu Deloitte Mont Blanc Expedition 2005:

 

Deloitte MB Expedition 2005

   

Deloitte Move Mountains

De droom van het bereiken van de TOP is bereikbaar geworden voor tien Deloitte professionals. Midden september staat de toppoging van de Deloitte Mont Blanc Expedition 2005 gepland. Temperaturen schommelen dan tussen -10 en -20 graden Celsius. Uitschieters zijn denkbaar, zeker als de windkracht toeneemt tot windkracht 7 wat ook niet ondenkbaar is. Het organiseren en deelnemen aan deze MB Expedition vertoont verrassende parallellen met de dagelijkse werkzaamheden van de professionals. De expeditie zal voor de teamleden een onuitwisbare indruk achterlaten. Angsten, ongemakken, successen, tegenslagen en vooral het kennismaken met het onbekende, zullen tijdens het gehele project hand in hand gaan.  

  

Summit-Experience maakt je deelgenoot van de belevenissen tijdens de uitdaging om met Deloitte de TOP van de Mont Blanc te bereiken. 

  

Deloitte en het Deloitte TOPTeam steunt Right To Play.

De visie van Right To Play (opgericht door oud-schaatskampioen Johann Olav Koss) is om een aanjager te zijn van een beweging die alle facetten van sport aanwendt ter verbetering van de gezondheid. Look After Yourself, Look After Another is de filosofie achter de programma's van RTP. RTP promoot het nastreven van een gezonde levensstijl en vraagt aandacht voor tal van belangrijke gezondheidskwesties waaronder de levens van kinderen in onderontwikkelde gebieden te verbeteren.

 

 

Partners / sponsors Deloitte Mont Blanc Expedition 2005

Partners: Haglöfs, Polar Outdoor Computers, ExpeditieNet, MoreOutdoor

Sponsors: Deloitte, Gert de Pee Optiek 

  

 

Wil jij ook de TOP bereiken?

"Zaken vanuit een ander perspectief bekijken"

 

Wil jij op de hoogte blijven of in zelf eens deelnemen?

Stuur dan een mailtje naar:
DeloitteMB2005@Summit-Experience.nl

 

Je krijgt spoedig daarna meer informatie.

 

 

 

   Klik op bovenstaande logo's voor een bezoek aan de betreffende site.

 

 

    

 
© 2003-2006 Niels Koekkoek [Disclaimer] Last update: 02-04-2006 16:02