E.J. Bruinekool  Fotografie  en  Tekst

 

DE SITE IS VERHUIST en vernieuwd DRUK OP DE LINK BENEDEN

http://www.ejbruinekoolfotografie.com

E.J. Bruinekool Fotografie en Tekst, levert sinds 1986 fotojournalistieke producties aan vaktijdschriften, bedrijfsbladen en dag-, week- en maandbladen. Daarnaast verzorgen wij fotografie en tekst voor profit en nonprofit organisaties. Omdat wij zowel het beeld als de tekst verzorgen, bent u verzekerd van een compleet product.
 

Vanzelfsprekend kunt u ook bij ons terecht voor bedrijfsfotografie, productfotografie, reportages, interieurfotografie, trouwreportages een receptie, jubileum of  eenvoudige videoclip.Heeft u oude foto's die door de tand des tijds zijn aangetast? Onze medewerkers kunnen deze met behulp van retouche, reproductie en digitaliseren weer (grotendeels) herstellen.

Het Fotoarchief heeft ruim 500.000 foto's in haar stockarchief en beheert één van de grootste maritieme archieven op het gebied van varend erfgoed.
Wij leveren ook persberichten, compleet met tekst en beeld en ook het maken van een eenvoudige videoclip behoort  tot de mogelijkheden.


Slideshow Geplaatst werk Het fotoarchief

http://www.ejbruinekoolfotografie.com/pan%2071.jpg

E.J. Bruinekool Fotografie en Tekst Hilversum 31(0)35 6850950 Fax. 31(0)35 6479199 Mob. 06 22945743 

info@ejbruinekoolfotografie.com

 
www.hetfotoarchief.nl     www.detekstfabriek.com   www.persberichtlatenmaken.nl

Videoclip, bedrijfsfotografie, luchtfotografie, persfotografie, publiciteitfotografie, reportagefotografie en stockfotografie
Teksten, persbericht, nieuwsbrief, journalistiek, vertaling, commerciële tekst en PR

       

Elk gebruik zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de fotograaf is strafbaar.
Any use without first receiving written permission of the photographer is forbidden according to the law. Van toepassing zijnde voorwaarden.
 

Leveringsvoorwaardenals PDF