Home
Shaggy
Dekreu

Rough Wroughts Apollo, NVK, LVK, VW'12, W'12.

Shaggy (Rough Wroughts Apollo)

foto: Paul van Belzen

Onze reu Rough Wroughts Apollo (Shaggy) staat ter dekking voor passende teven die aan de eisen voor puppybemiddeling van de Nederlandse Cairn Terrier Club voldoen.

 

Rough Wroughts Apollo is een roodgestroomde reu, hij is inmiddels helemaal donker geworden. Het is een enthousiaste reu met een mooi karakter; hij is dol op mensen, lief tegen teven, maar soms wat dominant tegenover reuen. Hij heeft in Nederland 3 CAC's behaald, in België 1 CAC, hij is Nederlands en Luxemburgs Veteranenkampioen, Veteranenwinner 2012, Winner 2012 en beste van het ras op de Winnershow 2012.

 

Shaggy (Rough Wroughts Apollo) foto's: Paul van Belzen Shaggy (Rough Wroughts Apollo)

Mocht u interesse hebben in Rough Wroughts Apollo dan verzoeken wij u tijdig contact met ons op te nemen.

 

Shaggy's stamboom:

Stamboom Shaggy

Ook ter dekking staan:

Rough Wroughts Mythos,

roepnaam Jerry (Glenmore's Emotion Pur X Rough Wroughts Mauri Mageia), onze jonge rode reu, geboren op 20-11-2010. Hij voldoet aan de eisen voor pupinfo van de NCTC.

Rough Wroughts Protoporos, NJK

roepnaam TopGun (Glenmore's Emotion Pur X Rough Wroughts Asteia Mi Staseoon). TopGun is geëxporteerd naar kennel Marie's Magic in België. Het is een donkere reu, geboren op 20-06-2010, Nederlands Jeugdkampioen, in het bezit van 3 CAC's in België en 2+1/4 CAC in Nederland. Hij is aangekeurd voor de fokkerij in België en voldoet aan de eisen voor pupinfo van de NCTC.