StartpaginaDe zwemlessenNationale Norm ZwemveiligheidSnorkelen / zwemvaardigheidSenioren zwemmenAqua-joggenVrij-zwemmenZwemfeestjes / afhuren zwembadNieuwsBorstcrawl

Algemeen:

Startpagina

Contact

Licentie Zwem ABC

Huisregels

Privacyverklaring

Zaterdag vrij-zwemmen

Vanaf 31 augustus is het weer op zaterdag vrij-zwemmen voor kinderen van 11:00u tot 12:00u

Diplomazwemmen


Onder voorbehoud:

Zondag 3 november 2019
Zondag 19 januari 2020
Zaterdag 11 april 2020 (let op paasweekend)
Zondag 5 juli 2020

Diplomazwemmen 30-06-2019


71 zwemmertjes geslaagd voor het zwem-ABC en zwemvaardigheid volgens de nieuwe Nationale Norm Zwemveiligheid bij zwemschool Van Geloof.

Het zwemdiploma van de NRZ, het grootste Nationale zwemdiploma is het enige zwemdiploma dat gecontroleerd word op o.a. zwemniveau en zwemveiligheid. Ook de zwemschool aangesloten bij de NRZ dient in het bezit te zijn van een licentie waarbij alle wet en regelgeving, benodigde kwalificaties, (herhaling) cursussen etc. ieder jaar worden gecontroleerd zodat ouders/verzorgers er van op aan kunnen dat de aangesloten zwemschool voldoet aan alle eisen die gesteld worden aan goed zwemonderwijs, waarbij goed leren /kunnen zwemmen en zwemveiligheid voorop staat.

Het geheel zag er weer fantastisch uit en alle zwemmertjes zijn dan ook met vlag en wimpel geslaagd!

Zwemdiploma A staat voor: vaardigheden beheerst voor een zwembad zonder attracties.

Zwemdiploma B staat voor: vaardigheden beheerst voor een zwembad met attracties, zoals een (wildwater)glijbaan, een golfslagbassin en een stroomversnelling)

Zwemdiploma C is de Nationale Norm Zwemveiligheid en staat voor: vaardigheden beheerst een zwembad met attracties en in open water zonder stroming of grote golfslag, zoals recreatieplassen en bredere sloten/vaarten (behalve in de zee).

Voor het A diploma zijn geslaagd: Bieke Stoop, Jelle de Been, Yenthe Peele, Evi van Iren, Lizz de Laat, Fleur Versluis, Sophie Grigorjan, Lux van de Rijk, Jayson Wezenbeek, Sanne van Kruijsbergen, Lars Monden, Nienke van Walsum, Sam Bielars, Wouter Boeren, Renske Dirven, Tycho de Bruijn, Lelie Sophie Lagrouw, Ravi Derks, Zoey Smits, Sydney Melse, Lot van Leeuwen, Liz van Velthoven, Sepp Schelfhout, Indy van Gool, Fien Akkermans, Roos Springvloet, Maud de Jong, Lara Ligtvoet, Puck den Biggelaar, Lenne de Bruijn, Fian Hamdi, Sven de Ridder en Bram de Peijper.

Voor het B diploma zijn geslaagd: Rosy Lenoir, Floor de Poorter, Benthe J. Geerlings, Rosalie Musterd, Flore Postema, Naufal Yassir, Daan Bakker, Lisa den Ridder, Fleur van Meer, Lizzy Luijten, Bram Tensen, Mats de Jong, Cas de Peuter, Tom Dekkers, Bibi Kooi, Yuka van der Pluijm, Floris Bink, Bram van Meel, Tim van Dongen, Siem Akkermans, Jim van der Westen en Pax van Vugt.

Voor het C diploma zijn geslaagd: Pim Hoeve, Thijs Weggeman, Lizzy Looij, Jenna Kerremans, Maudy Loonen, Julia Huitema, Lucas van den Bos en Dina Noufal.

Voor zwemvaardigheid 1 zijn geslaagd: Jochem Halters en Ruben Zijderveld.

En voor zwemvaardigheid 2 zijn geslaagd: Lars den Ridder, Bram Gijselhart, Karin Fens, Fenne Moerenhout en Manon den Ridder.

Nogmaals van harte gefeliciteerd namens Zwemschool Van Geloof

04-12-2018 Brandweer oefening

Afgelopen dinsdag heeft brandweer Made een oefening gehouden in het zwembad.

Licentie Zwem-ABC

Zwemschool Van Geloof behaald de Licentie Zwem-ABC (Nationale Raad Zwemdiploma’s) !!!

Zwemschool Van Geloof heeft de Licentie Zwem-ABC NRZ behaald en voldoet hiermee aan de hogere kwaliteitsstandaard Zwem-ABC!

Deze licentie kan alleen behaald worden door zwembaden die werken met het zwemdiploma van de NRZ/NPZ waarbij deze (grootste) organisatie strikt toezicht houd op de kwaliteit (zwemveiligheid en vaardigheid) van de diploma-zwemmers!

Tevens wordt de Zwemschool jaarlijks getoetst op o.a. :

* De wet en regelgeving WHVBZ .
* Veiligheid waaronder: legionella / Rvs / brand / calamiteiten / laboratorium / inspectierapporten.
* Toezicht / ontruiming / ongevallen / klachten.
* Vereiste kwalificaties zoals o.a. geldigheid diploma’s Zwemonderwijs / EHBO / BHV en vind jaarlijkse bijscholing plaats.Screening lesgevende en in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).
* Wordt er gewerkt volgens de gedragscode zwembranche.
* Wordt aantoonbaar conform het lesplan gewerkt.
* Is er zicht op vorderingen.
* Is tijdens het diploma zwemmen een gelicentieerd examinator aanwezig.