StartpaginaDe zwemlessenNationale Norm ZwemveiligheidSnorkelen / zwemvaardigheidSenioren zwemmenAqua-joggenVrij-zwemmenZwemfeestjes / afhuren zwembadPrijslijstBorstcrawlNieuws

Algemeen:

Startpagina

Contact

Licentie Zwem ABC

Huisregels

Privacyverklaring

Diplomazwemmen 03-04-2022


70 kinderen geslaagd voor het zwem-ABC bij zwemschool Van Geloof!

Afgelopen zondag 3 april 2022 hebben 70 kinderen hun zwemdiploma behaald bij Zwemschool Van Geloof!
Na lange periodes met diploma zwemmen zonder publiek mochten er eindelijk weer toeschouwers aanwezig zijn en dat was voor de bezoekers een waar feest om hun kinderen te zien zwemmen!

Het geheel zag er weer fantastisch uit en alle kinderen zijn dan ook met vlag en wimpel geslaagd!

Zwemdiploma A staat voor: vaardigheden beheerst voor een zwembad zonder attracties.
Zwemdiploma B staat voor: vaardigheden beheerst voor een zwembad met attracties, zoals een (wildwater)glijbaan, een golfslagbassin en een stroomversnelling)
Zwemdiploma C is de Nationale Norm Zwemveiligheid en staat voor: vaardigheden beheerst een zwembad met attracties en in open water zonder stroming of grote golfslag, zoals recreatieplassen en bredere sloten/vaarten (behalve in de zee).

De volgende kinderen zijn geslaagd voor het A-diploma: Bentley Broeders, Daniël Maan, Evy Vingerhoets, Finn Schoon, Fleur Verdoorn, Fransje Leeman, Guus van Mook, Hessel de Poorter, Ibrahim Kamal, Jaxx de Wijs, Jaylin Rullens, Jolie Verweijmeren, Liz de Bruijn, Maud Bogaers, Mick Geerards, Mohammad Kerem Ghannam, Noah Bakker, Robin van Fessem, Theun Van Dongen, Timor van Gils, Vito Maes, Wess van Mook en Xin Ting Chen.

Voor het B-diploma zijn geslaagd: Arsema Yonas, Cas Buijs, Cas den Haan, Eline Verschuren, Fauv Bastiaansen, Ferron James van der Hoeven, Finn Jansens, Gijs van Dijk, Gijs Titulaer, Isa Bijl, Jackie Benschop, Jesse Buijs, Kensi van de Vrie, Kevin de Leeuw, Lara Derks, Lux Besems, Maxim van Gils, Mason Hopman, Mimosa Titulaer, Nikki Akkerman, Noa de Been, Noud de Bruijn, Rav Knipscheer, Sander Lucas de Veer, Sophie Verkooijen en Tobias Witteman.

Voor het C-diploma zijn geslaagd: Adam Hameed, Bart van ginneken, Dax van Heeswijk, Fenne Brouwers, Jayden Kassenberg, Jelle van Dijk, Jazz Schoondermark, Joyce Janssens, Lars van meer, Lex van de Hulsbeek, Loek Pruijsers, Matz Luijten, Mesa Segers, Micha Ruijtenberg, Morris Wijlaars, Rimaan Abo Deiah, Romy Celie, Siem Pruijsers, Sjoerd Boeren, Tijl Postema en Willem Stam.

Allemaal nogmaals van harte gefeliciteerd namens zwemschool Van Geloof!

Uitslag deel-audit Snorkelen 04-02-2022

De Nationale Raad Zwemveiligheid is er trots op dat Zwemschool van Geloof in Made ervoor kiest om ook voor het onderdeel Snorkelen te willen voldoen aan de kwaliteitsstandaard van de Zwembranche en feliciteert jou met het behaalde resultaat: GOEDKEURING VOOR DE LICENTIE NATIONALE ZWEMDIPLOMA’S – ONDERDEEL SNORKELEN.

Diplomazwemmen 09-01-2022

72 kinderen geslaagd voor het zwem-ABC bij zwemschool Van Geloof!

Afgelopen zondag 9 januari 2022 hebben 72 kinderen hun zwemdiploma behaald bij Zwemschool Van Geloof!
Het was een bijzondere diploma zwemochtend waarbij het door de coronaregels niet toegestaan was om bezoekers toe te laten. Alles hebben we op kunnen lossen door een live verbinding op te zetten en meer dan 600 foto’s en filmpjes te maken zodat iedereen toch virtueel aanwezig kon zijn en kon genieten van wat de kinderen allemaal hadden geleerd.
Het geheel zag er weer fantastisch uit en het was duidelijk te zien dat zwemschool Van Geloof zwemveiligheid en zwem technisch goed kunnen zwemmen als prioriteit heeft. Alle kinderen zijn dan ook met vlag en wimpel geslaagd!
De volgende kinderen zijn geslaagd voor het A-diploma:
Cas Buijs, Cas den Haan, Eline Verschuren, Fauv Bastiaansen, Ferron James van der Hoeven, Finn Jansens, Gijs van Dijk, Isa Bijl, Jackie Benschop, Jesse Buijs, Jonathan Otte, Kensi van de Vrie, Kevin de Leeuw, Lara Derks, Lux Besems, Maxim van Gils, Nikki Akkerman, Noa de Been, Noud de Bruijn, Rav Knipscheer, Ritjana van der Linden, Sander Lucas de Veer, Sophie Verkooijen, Tobias Witteman, Kayes Ghannan en Arsema Yonas.

Voor het B-diploma zijn geslaagd: Adam Hameed, Alyssa Bertrand, Bart van ginneken, Bo de Visser, Daley van der Ven, Danique Simons, Dax van Heeswijk, Fenne Brouwers, Gijs de Peijper, Guus de Visser, Huub Neefs, Jayden Kassenberg, Jaylinn-zoë Stoop, Jelle van Dijk, Kelvin Barbosa, Lex van de Hulsbeek, Loek Pruijsers, Lotte van Geloof, Luckx van der Westen, Luna van Balkom, Matz Luijten, Mesa Segers, Micha Ruijtenberg, Morris Wijlaars, Rimaan Abo Deiah, Romy Celie, Senn Segeren, Shawn Bertrand, Siem Pruijsers, Sjoerd Boeren, Tijl Postema, Vivienne Smolders en Willem Stam.

Voor het C-diploma zijn geslaagd: Fabian van der Zalm, Jens van Eldik, Jim Sponselee, Julian Geerards, Lotte Buijs, Mia Saimah, Nick Havermans, Noah Schildwacht, Stan Meeuwissen, Tobias van der Zalm, Vino Kanters en Vinz Reurings.

Allemaal nogmaals van harte gefeliciteerd namens zwemschool Van Geloof!

Diplomazwem data 2021/2022


Zondag : 3-4-2022
Zondag : 26-6-2022

Diplomazwemmen 17-10-2021

88 zwemmertjes hun zwemdiploma behaald bij zwemschool Van Geloof in zwembad De Warande.

De zwemmers zwommen voor het enige echte NRZ diploma waarbij deze keer steekproefsgewijs (onaangekondigd) een afgevaardigde van de zwembond aanwezig was, mevrouw Schoof.
Bij de nabespreking was de opmerking van de afgevaardigde ‘ik zou mijn kinderen gerust bij jullie op zwemles doen” alles omvattend... Woow wat zijn we trots op zo’n compliment… het niveau was erg hoog kregen we daarbij te horen, fantastisch!!!

Ook was de afgevaardigde aangenaam verrast dat onze zwemschool ook het snorkelen en zwemvaardigheid aan bied. Ook hier hadden we enkele top zwemmertjes die deze keer hun wedstrijd vaardigheden konden laten zien. Ook hier zijn de benodigde diploma’s gehaald.

Het zwemdiploma van de NRZ, het grootste Nationale zwemdiploma is het enige zwemdiploma dat gecontroleerd word op o.a. zwem(technisch) niveau en vooral zwemveiligheid. Ook de zwemschool aangesloten bij de NRZ dient in het bezit te zijn van een licentie waarbij alle wet en regelgeving, benodigde kwalificaties, (herhaling) cursussen etc. ieder jaar worden gecontroleerd zodat ouders/verzorgers er van op aan kunnen dat de aangesloten zwemschool voldoet aan alle eisen die gesteld worden aan goed zwemonderwijs, waarbij goed (leren) zwemmen en zwemveiligheid voorop staat.

Zwemdiploma A staat voor: vaardigheden beheerst voor een zwembad zonder attracties.
Zwemdiploma B staat voor: vaardigheden beheerst voor een zwembad met attracties, zoals een (wildwater)glijbaan, een golfslagbassin en een stroomversnelling).
Zwemdiploma C is de Nationale Norm Zwemveiligheid en staat voor: vaardigheden beheerst een zwembad met attracties en in open water zonder stroming of grote golfslag, zoals recreatieplassen en bredere sloten/vaarten (behalve in de zee).

Voor het A-diploma zijn geslaagd: Adam Hameed, Alyssa Bertrand, Aukie Jr Hoekstra, Bart van ginneken, Bo de Visser, Cas Bleijenberg, Daley van der Ven, Danique Simons, Dax van Heeswijk, Djazlinn Rijpert, Fenne Brouwers, Gijs de Peijper, Guus de Visser, Huub Neefs, Jayden Kassenberg, Jaylinn-zoë Stoop, Jelle van Dijk, Loek Pruijsers, Lotte van Geloof, Luckx van der Westen, Luna van Balkom, Matz Luijten, Mesa Segers, Micha Ruijtenberg, Morris Wijlaars, Nick van Stokkom, Rimaan Abo Deiah, Romy Celie, Senn Segeren, Shawn Bertrand, Siem Pruisres, Sjoerd Boeren, Thomas Tensen, Tijl Postema, Vivienne Smolders, Wegahta kesete, Willem Stam en Sandy Alhaji.

Voor het B-diploma zijn geslaagd: Julian Geerards, Emma de Hart, Evi Biemans, Jazz Schoondermark, Jenna Fens, Jens van Eldik, Jim Sponselee, Joyce Janssens, Liv van der Linden, Lotte Buijs, Vinz Reurings, Nick Havermans, Noah Schildwacht, Raf Zwart, Sam Febus, Stan Meeuwissen, Vino Kanters, Tess Smulders, Tobias van der Zalm en Mia Saimah.

Voor het C-diploma zijn geslaagd: Axel van der Meer, Bo Pieterse, Bram Schildwacht, Dinthe Koijen, Faas van Mook, Jayden Vermeulen, Kate van den Diepstraten, Lexie Biemans, Liam Kruithof, Lise van Zundert, Lotte van der Pas, Lotte van Kuijk, Marit Ligtvoet, Noortje Elzinga, Noortje Pauptit, Sam den Biggelaar, Teun Sgroot, Timo Engin, Florian van der Meer, Tijn Ligtvoet, Fosiya Osman, Faiza Osman, Noh Demsas, Delina Demsas en Morris Looij.

Voor het zwemvaardigheid 1 diploma zijn geslaagd: Femke den Ridder, Lisa den Ridder, Rens van Dongen en voor zwemvaardigheid 2 is geslaagd : Jochem Halters.

Allemaal nog van harte gefeliciteerd namens zwemschool Van Geloof!

LICENTIE ZWEM-ABC

Zwemschool Van Geloof behaald de Licentie Zwem-ABC (Nationale Raad Zwemdiploma’s) !!!

Zwemschool Van Geloof heeft de Licentie Zwem-ABC NRZ behaald en voldoet hiermee aan de hogere kwaliteitsstandaard Zwem-ABC!

Deze licentie kan alleen behaald worden door zwembaden die werken met het zwemdiploma van de NRZ/NPZ waarbij deze (grootste) organisatie strikt toezicht houd op de kwaliteit (zwemveiligheid en vaardigheid) van de diploma-zwemmers!

Tevens wordt de Zwemschool jaarlijks getoetst op o.a. :

* De wet en regelgeving WHVBZ .
* Veiligheid waaronder: legionella / Rvs / brand / calamiteiten / laboratorium / inspectierapporten.
* Toezicht / ontruiming / ongevallen / klachten.
* Vereiste kwalificaties zoals o.a. geldigheid diploma’s Zwemonderwijs / EHBO / BHV en vind jaarlijkse bijscholing plaats.Screening lesgevende en in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).
* Wordt er gewerkt volgens de gedragscode zwembranche.
* Wordt aantoonbaar conform het lesplan gewerkt.
* Is er zicht op vorderingen.
* Is tijdens het diploma zwemmen een gelicentieerd examinator aanwezig.