Ilona en haar praktijk

Wie is Ilona Lammertink?

Ilona Lammertink

Ik ben geboren in 1957, getrouwd met een huisarts en moeder van een groot gezin. Na mijn middelbare school heb ik in Groningen de opleiding tot verpleegkundige-A gevolgd, later aangevuld met de aantekeningen psychologie en psycho-pathologie. Ik heb jarenlang gewerkt op de kinder- en kraamafdeling van het AZG in Groningen en later in het ziekenhuis en bij de Sociaal Psychiatrische Dienst op Aruba. Weer terug in Nederland ben ik de Yoga-docentenopleiding gaan volgen met een latere specialisatie in kinder-yoga en Reiki.

Op zoek naar meer verbreding en verdieping in de hulpverlening aan kinderen en jongeren, heb ik gekozen voor de driejarige opleiding Integratieve Kinder- en jeugdtherapie aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie te Amsterdam (afgestudeerd in 2001).

Hierna ben ik naast mijn praktijk nog enige tijd parttime  als docente  en mentor aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie verbonden geweest.

Wie helpen Ilona in haar praktijk?

Saar Moos

Meestal wordt Ilona in de praktijk begeleid door haar twee charmante ruwharige teckeltjes Saar en Moos. Hulp therapeuten zullen we maar zeggen. Integriteit verzekerd!

 

Hoe ziet de praktijk eruit?

De praktijkruimte van Ilona is speciaal ingericht en voorzien van allerlei speelgoed, teken- en knutselspullen, boeken, spelletjes, poppen en knuffels.

Praktijk ruimte
De praktijkruimte is zo ingericht dat kinderen/jongeren zich er thuis voelen en hun fantasieën kunnen uitleven.

Praktijk ruimte
Voor de inrichting is gebruik gemaakt van vrolijke primaire kleuren.

Het is de bedoeling dat het kind aangemoedigd wordt tot spelen omdat zijn fantasieën bij kunnen dragen tot het oplossen van de klachten.

receptie

academie psycho therapie
Link naar Academie
voor Psychotherapiehome | Ilona | therapie | contact