Kinderprentenboeken van Ilona

In 2011 heeft Ilona haar eerste kinderprentenboek geschreven, Het TRI TRA TRANENBOEK, een verhaal over Julie, een meisje dat om alles moet huilen en niet weet hoe ze de baas moet worden over haar tranen. Het boek is uitgebracht door uitgeverij CLAVIS in een nieuwe serie, 'BOBBELS en BUBBELS', welke naam ook door Ilona is bedacht.

tri tra tranenboek
Het tri-tra-tranenboek
dan zeg ik toch gewoon nee
Dan zeg ik toch gewoon nee
Ilona Lammertink
Auteur Ilona Lammertink

Een serie, met sterke herkenbare verhalen waarin negatieve emoties(bobbels) zoals bang, boos en verdrietig zijn, op een mooie manier verwerkt worden zodat er weer positieve gevoelens (bubbels) ontstaan.

De serie is bedoeld voor kinderen vanaf 4 jaar en helpt hen emotioneel sterker te maken. Tevens zijn er in de boeken adviezen en tips opgenoemen voor ouders, verzorgers en begeleiders om de kinderen goed te kunnen begeleiden in hun proces.

In september 2012 verscheen de tweede titel: "DAN ZEG IK TOCH GEWOON NEE" , over het leren nee zeggen en voor jezelf opkomen.

In november 2012 is het derde boek verschenen: "GIJS EN ZIJN HURZELS", over boosheid en driftbuien.

In 2013 verscheen 'PIENTJE KRIJGT EEN EETMACHIENTJE' en in 2014 'WAAR BEN JIJ GOED IN?'

Najaar 2014 zal 'VAN RUILEN KOMT MEESTAL HUILEN' verschijnen.

Diverse andere manuscripten zijn in behandeling bij uitgeverij Clavis.

Gijs en zijn hurzels boek gekleurd braziliƫ

Eerder verscheen het waar gebeurde verhaal over de adoptie van haar Braziliaanse dochter Myrthe: Gekleurd door Braziliƫ. - Lees hier verderhome | Ilona | therapie | contact