Welkom bij het Alziend Oog van Horus

Introductie

Inmiddels is deze site meer dan 10 jaar oud. Niet alle links werken meer en we houden dit ook niet meer bij op deze site. Uiteraard staan er nog steeds interessante artikelen, maar er worden geen nieuwe artikelen meer toegevoegd.

Wel is er een nieuwe site: www.oogvanhorus.nl met vooral onderwerpen over Rennes le Chateau en  het Lam Gods. Maar ook andere mysteries komen daar aan bod. 

Ook is er een nieuw forum: www.sacerdotibus.nl, dat alleen over Rennes le Chateau gaat en een site over de diefstal van het lam Gods: www.rechtvaardigerechters.nl. Via die site kun je op het forum over dit onderwerp komen.

We hopen je daar weer tegen te komen!

 

Het oog van Horus

Het oog van Horus is een krachtig symbool uit de Egyptische godsdienst. Ik heb het als thema voor deze site gekozen omdat het mijns inziens drie dingen symboliseert:

  • een manier van kijken naar de wereld
  • het proces van de universele eenheid
  • bescherming tegen kwade invloeden
Je Webmaster

Feitelijk ben ik iemand die met beide benen op de grond staat. Mijn interesse voor het onverklaarbare begint bij mijn interesse voor (de oude) geschiedenis. Daarna is er van alles bijgekomen waardoor deze hobby is uitgegroeid tot het ontstaan van deze site.

Je mening en suggesties

Het gastenboek is een prima plek om je mening te geven en suggesties te doen. Ook kun je het forum daarvoor gebruiken. Mailen mag natuurlijk ook. 

Het Forum
Het forum is een plek waar je vrij van gedachte kunt wisselen met anderen. Respect is een belangrijk uitgangspunt voor iedereen die er gebruik van maakt. Je kunt de discussies volgen en wees niet te bescheiden je mening te geven.

Uitwisselen van links

Ik vind het leuk om links uit te wisselen. Als jouw homepage aansluit bij onderwerpen op deze site dan kun je me hierover mailen. Eens per maand kies ik een "site van de maand". De link naar die site komt op deze pagina te staan.

  Links
Nieuw op deze site
  • Alle links zijn weer eens gecontroleerd. Volgens mij moet alles werken.
  • Nieuw is het stukje over de Nazcalijnen. Nazca staat bekend om zijn enorme geometrische figuren. Tot nu toe is het mysterie van de Nazcalijnen nog niet opgelost. Wie heeft ze gemaakt en waarom?
    Lees over deze fantastische lijnen en maak kennis met een vrouw die koste wat het kost wilde weten waarom deze lijnen zijn gemaakt
 
 

 

Ik wens je veel plezier op deze site!

 

Join the Mailing List
Enter your name and email address below:
Name:
Email:
Subscribe  Unsubscribe 
Free Mailing Lists from Bravenet.com

Laatste update: 08-05-11

Momenteel on line:Christine 124493220This site is powered by the ICQ2Go Panel © 2002 ICQ Inc. All Rights Reserved. Use of ICQ2Go Panel is subject to the ICQ Terms of Service.

 Link van de maand:

www.innerstar.nl

Prachtige spirituele site!