Ons vakantiehuis staat op een stuk grond van ruim 600 m2 aan een heel smal weggetje waar zelden verkeer doorkomt.

Aan de overkant staat de bijbehorende 'grange' (grote boerenschuur) op een terrein van 2000 m2  dat gedeeld wordt met de gasten van de gîte en waar heerlijk gespeeld kan worden. Er is een jeu de boulesbaan, trampoline en bij mooi weer kan de pingpongtafel naar buiten. Ook mag je daar een kampvuurtje maken om weer eens 'echt' te barbecueën (behalve in de maanden juli en augustus en bij extreme droogte). 


Het huisje heeft een gezellige eetkeuken met 'cuisinière' op hout, maar ook een gasfornuis, combimagnetron, koelkast en afwasser. Er staat een tafel waar makkelijk met 6 personen aan gegeten kan worden.

Via de keuken kom je in de 'cave', waar een wasmachine en diepvriezer staan.

 

     

 

 

De huiskamer met houtkachel is ingericht met een comfortabele driezitsbank, twee fauteuils en een eettafel waar je met 8 personen aan kunt zitten.

                                

De badkamer beneden heeft een douche, wastafel en toilet. En de nieuwe badkamer op zolder heeft naast wastafel en toilet een luxe dubbele douche.

         

 

Beneden zijn er  twee slaapkamers met elk een 2-persoonsbed (een echte Franse 'twijfelaar' van 120x190 en een bed van 140x190).

     

Op zolder, grenzend aan een moderne badkamer, is een 3e slaapkamer met een lekker lang en breed bed van 180x210, dat ook als 2 eenpersoonsbedden  opgemaakt kan worden. Daarnaast is er nog een 1-persoonsvouwbed aanwezig boven op de overloop, die als 4e slaapkamer dienst kan doen.

            

 

Het huis is van alle gemakken voorzien. Basisvoorzieningen als afwasmiddel, kruiderijen, olie, azijn, koffie, suiker, thee, bloem, rijst, pasta  enz. zijn standaard in voorraad, zodat je voor de eerste dag niet van alles mee hoeft te nemen.

Spelletjes zijn aanwezig, TV met usb-aansluiting en ontvangst van zowel Nederlandse als Franse zenders, een dvd-spelertelefoon en Wifi


De keuken, badkamers en slaapkamers hebben elektrische verwarming.

 

Heerlijke, zonnige achtertuin met terras, moestuin, frambozenstruiken en fruitbomen.

           

    

 

In de 'cour' aan de zijkant van het huis kun je fijn beschut van de zon genieten en eten onder de 'tonnelle'.

               Op het terrein van de 'grange' (onze grote boerenschuur) dat gedeeld wordt met de gasten die in de gîte verblijven, staat een grote trampoline en aan de lindeboom hangen ringen en een schommel. Bovendien een fijne boom om in te klimmen of op hete dagen onder te eten. Ook kun je daar de pingpongtafel neerzetten en - buiten de zomermaanden -  een bescheiden kampvuur maken op de vuurplaats.

       


                           

     

 

Vanaf half mei tot eind september kan onder voorwaarden ook van ons zwembad van 5m60 doorsnee en 1m30 diep gebruik worden gemaakt.

Huis, tuin en zwembad zijn exclusief voor de gasten van het huis beschikbaar en hoeven dus niet met anderen gedeeld te worden.

Het terrein aan de overkant bij de grange, waar de auto geparkeerd kan worden, wordt gedeeld.