Ons huis is sfeervol ingericht, heeft een grote over de breedte van het huis uitgebouwde woonkamer aan de tuin met wilde bloemen, vruchtbomen en -struiken, stukje gras en terras. In augustus worden de pruimen en wijnbessen rijp. We hebben een besloten achtertuin op het Zuid-Westen. Daar is de hele dag zon Ún schaduw te vinden net als in de voortuin.
 

 

Indeling:

 

Beneden: ruime huiskamer met open keuken (compleet ingericht met afwasmachine, grote koelkast met apart diepvriesdeel, combimagnetron enz.), hal, gang, toilet.

 

1e etage: 3 slaapkamers, waarvan de ouderslaapkamer met groot balkon (2x5m), badkamer met wastafel, ligbad , aparte douche en toilet.


2e etage: 4e slaapkamer met grote dakkapel, overloop met wastafel, wasmachine en droger.

In totaal 6 slaapplaatsen. Genoeg ruimte om een kinderbedje bij te plaatsen.

 

Fietsen beschikbaar.

 

Alle basisvoorzieningen als afwasmiddel, kruiderijen, olie, azijn, koffie, suiker, thee, bloem, rijst, pasta  enz. zijn standaard in voorraad, zodat je voor de eerste dag niet van alles mee hoeft te nemen: je komt aan in een bewoond huis, waar je je meteen thuis kunt voelen.

Er zijn spelletjes, allerhande speelgoed, een audio-installatie, digitale televisie met usb-ingang, dvd-speler (ook in de ouderslaapkamer)

Verder is er draadloos internet (Wifi)

Voor ieders veiligheid heeft de voordeur een camera-bel