HUIFKARRENCENTRUM VLEDDER


HUIFKARTOCHTEN

Midden in het prachtige natuurschoon van Zuid-West Drenthe ligt het Huifkarrencentrum van de familie Postma. Een uniek uitgangspunt voor een zwerftocht met een eigen huifkar door bossen, heide, langs vennetjes en Drentse esdorpen.

COMPLEET INGERICHTE HUIFKARREN

Bij het huren van een compleet ingerichte huifkar voor 6 personen, met 3 à 4 slaapplaatsen, (meer personen tent meenemen), kunnen we u veel mogelijkheden bieden.

IEDEREEN KAN HET

Voor u op stap gaat, krijgt u op ons huifkarrencentrum instructies over het rijden met een huifkar, het verzorgen van het paard e.d. Een proefritje tot besluit en dan ….. prettige reis!

ROUTES LANGS DE MOOISTE PLEKJES

We hebben voor u een aantal routes gemaakt, waarbij wij u het mooiste van de omgeving laten zien. Bij samenstellen van de routes hebben we bovendien gelet op de mogelijkheid om onderweg prettig te overnachten. Op de aangegeven overnachtingadressen bent u van harte welkom. De campings, kampeerboerderijen en maneges beschikken over goede sanitaire voorzieningen en een goede sfeer.

Natuurlijk mag u ook zelf Uw route bepalen. Met een klein beetje gevoel voor paard en natuur lukt dit zeker!

EEN WEEK, MIDWEEK OF MEERDERE DAGEN

Buiten het hoogseizoen (juli - augustus), kunt u de huifkarren ook voor een kortere periode huren. Ook daarvoor hebben we speciale routes gemaakt, die u optimaal laten genieten van uw huifkartocht.

MET FAMILIE OF VRIENDEN, CLUB OF VERENIGING

Met de huifkar kunt u bovendien tochten maken voor een dag of dagdeel in de directe omgeving van Vledder (± 10 personen per huifkar).
De routes voeren door de bossen, langs vennen en heide en bieden prachtige plaatsjes om te picknicken

MEER INFORMATIE?

Huifkarrencentrum Vledder
Fam. Postma
De Hoek 29
8381 BK Vledder
Tel: 0521-381876
Fax: 0521-383038

Teller