Welkom op de site van FC ROBO!

Nieuws
Programma


Vrijdag 27 januari 19.15 uur
FC ROBO - Rustenburg/Backstage 6
in sporthal Nieuwland
Wedstrijdnr.: 23414

Vrijdag 3 februari 22.00 uur
Annour 5 - FC ROBO
in sporthal Zielhorst
Wedstrijdnr.: 23349


Klik hier voor een volledige stand en de uitslagen van de competitie
Home    Team    Competitie    Gastenboek    Fun    Archief    Links    Contact
FC ROBO
Hoofd- en shirtsponsor:


twitterbutton.nl
Terug van weggeweest....!
we zijn een tijdje uit de lucht geweest maar hier zijn we dan weer en hoe?!
Afgelopen maandagavond werden de Groene Panters uit Amersfoort ook (weer!) aan de zegekar gebonden! In een enerverende wedstrijd waarin een ieder heel, heel diep moest gaan werd het uiteindelijk 5-6 voor de Robo's!
FC ROBO zet dus de goede reeks van voor de winterstop door! En met als resultaat? Als keurig nummer twee met een comfortabel voorsprong van 4 punten op de nummer drie!!


En weer een winst partij voor FC ROBO!
Gisteravond werd de Kolkrijst 5 aan de zegekar gebonden, uitslag 8-5. Op sommige momenten was het voetbal van de FC oogstrelend en op andere momenten leek het nergens op. Nou ja...het resultaat telt en we bezetten een keurig derde plaats!!

Captain Garrut is niet langer ongeslagen!
Gister moest FC Robo aantreden met een zeer gehavend team. Willem, gelukkig weer op de weg terug!, deed mee maar Dirk en Huug kampten met een griepje die maar niet over wil gaan! Tel daarbij op dat je met maar één wissel aantreedt tegen een zeer gemakkelijk scorende ploeg en je hoeft geen voetbalexpert te zijn om de Toto te kunnen invullen! Al met al is het toch een heel goede wedstrijd geworden en werden er heel wat kansen gecreeërd! 1-8 is het uiteindelijk geworden.

en nog steeds ongeslagen!
Captain Garrut is nog steeds ongeslagen met FC ROBO! Afgelopen vrijdag werdt GS'76 8 namelijk met 7-2 aan de zegekar gebonden.
FC ROBO maakt de beste seizoensstart ooit mee met 7 punten uit drie wedstrijden! Ongekende weelde!
Vrijdag 14 oktober wacht FJV'09 wat een makkelijk scorende ploeg lijkt te zien! Tegen de onbetwiste koploper werdt met 15-10! verloren!
Als de FC haar eigen spel speelt is ook deze ploeg in de tas!

Winst tegen SEC 7!!
FC ROBO is deze competitie nog steeds ongeslagen en dat doet vooral captain Garrut erg goed! Hij was er namelijk niet bij tijdens de bekerwedstrijden (vakantie) en is dus de nog enige ongeslagen ROBO! En dat moeten we veel en vooral vaak horen!


Bekeravontuur voorbij!
Na twee nederlagen tegen tegenstanders uit hogere klassen, kan FC ROBO zich volledig richten op de competitie!
Toch een lekkere warming up zo!

FC ROBO start competitie met gelijkspel!
Vrijdagavond, 10 september, werdt het in sporthal de Toekomst uiteindelijk 5-5 na een 3-1 voorsprong voor de FC.
Het was een rommelige wedstrijd met veel kaarten voor de tegenstander.
Dinsdag komt de FC in actie voor de beker, zie programma.

Dit jaar speelt FC ROBO mee in de bekercompetitie zie programma!

Vrijdag 9 september start competitie in sporthal de Toekomst!

Competitie tegenstanders zijn bekend
In de competitie zal FC ROBO uitkomen tegen de volgende tegenstanders:

Rustenburg/Backstage 5
Rustenburg/Backstage 6
Annour 5
Kolkrijst de 7
Nieuwland 10
Rondine La fv 6
Kolkrijst de 5
FJV'09 2
GS'76 8
SEC 7
DKRV/DGP 6
DKRV/DGP 4

FC ROBO uiteindelijk uitgeschakeld op OJK toernooi.

FC ROBO kan met opgeheven hoofd afscheid nemen van competitie!
Vrijdag 4 april was de laatse wedstrijd tegen La Rondine. Er was de FC alles aangelegen om de competitie in stijl af te sluiten. Doordat 2 vaste spelers zich met een geldige reden hadden afgemeld werd er weer een beroep gedaan op supersub Derrek. Met dus het voltallige Robo team kon de klus geklaard worden.
Na een goede en vooral vermoeiende eerste helft was de stand nog altijd 0-0. FC ROBO stond perfect in de organisatie en de tegenstander kwam er niet doorheen.
Uiteindelijk verslapte de FC wat waardoor La Rondine op 1-0 kwam. Even later werd het uit een corner zelfs 2-0, verslapping was hier de boosdoener.
La Rondine liep uit naar 3-0 en zo leek de laatste wedstrijd ook in mineur te eindigen. Niets was minder waar! Na een briljante pass van Ronaldo kon Derrek de bal uit de lucht plukken en met een, op het oog, simpele voetbeweging de keeper verschalken, 3-1. FC ROBO ging nu één op één spelen en hierdoor kwam zelfs ietsie te zwaar voorin te staan. Na een mislukte combinatie met Willum, in plaats daarvan was het een kaats met een tegenstander, kwam de bal weer voor zijn voeten en was het scoren niet moeilijk, alhoewel bij hem weet je het maar nooit! 3-2! Met nog 40 seconden op de klok kwam de aansluitingstreffer te laat al vloog de bal er nog bijna in na een snoeiharde voorzet van Derrek die net voor langs ging, Ronaldo kwam een teen tekort! ----->

Na goed begin competitie zakt FC ROBO af naar onderste regionen!

Rentree Ronaldo bekroont met doelpunt!!
Het positieve uit de wedstrijd tegen Nieuwland 10 zat hem in het feit dat Ronaldo zijn rentree maakte na dat een slepende knieblessure hem aan de kant hield.
Hij bekroonde deze rentree door gelijk weer de draad op te pakken en zijn goaltje mee te pikken. ----->

Mau vandaag om tien uur onder het mes!!
Maurice wordt vandaag, 24 februari, geopereed aan zijn voorste kruisbanden. Deze waren helemaal afgescheurd en worden dus gerepareerd.
Hierna volgt een lange revalidatie van 9 maanden!
Namens je ROBO broeders succes maat!! ----->

Het eerste weekend van het nieuwe jaar wordt afgesloten met een zespunter!!
Na vrijdag SEC 6 aan de zegekar gebonden te hebben, was het maandag jl. de beurt aan SEC 7.
FC ROBO kwam heel goed uit de startblokken en stond met rust op een 1-5 voorsprong!
Na rust zakte de ploeg helemaal weg en werdt het zelfs nog spannend. SEC kwam terug tot 4-5 waarna FC ROBO weer een doelpuntje afstand wist te nemen. Alleen niet voor lang want heel snel na die goal lag hij alweer achter Ben, 5-6! Gelukkig voor de FC besloot de scheids toen een eind aan de wedstrijd te maken. ---->

Garrut jr gaat vrijdag 3 december zijn debuut maken voor FC ROBO.
Wegens weer een nieuw blessuregeval, Pondorino heeft zijn enkelbanden afgescheurd en zal waarschijnlijk het hele seizoen moeten toekijken, gaat Gerwin, alias Garrut jr., zijn officieel competitiedebuut maken voor de FC!
Garrut is de derde zoon van Zummie die nu speelgerechtigd is voor de hoofdmacht! Uniek!! ----->

En weer drie punten in de pocket!
FC ROBO heeft de stijgende lijn doorgezet en heeft gisteravond, 15 november jl., de Kolkrijst 5 aan de zegekar gebonden.
Ietwat gelukkig kwam FC ROBO op 0-1. Pat ging goed door en schoot keihard op de keeper. Die moest de bal loslaten en 'ietsie te zwaar' kon de bal, met links, binnenfrommelen! Maar hij telt! Door twee persoonlijke fouten kwam de Kolkrijst toch weer terug en ging men rusten met een stand van 2-2.
Na rust ging FC ROBO goed door en zo kon met uitlopen naar een 2-5 overwinning met goals van: Jos, Bert, Piet en Derrek. ----->

Mijlpaal in clubhistorie!
Diesel, alias Jos, heeft in de eerste competitie wedstrijd zijn 25e doelpunt gemaakt voor FC ROBO!!! ----->

FC ROBO start competitie met driepunter!!
In Soest, na een onwennig begin (veel van de Robo's kregen het aan de stok met de erg precies fluitende scheids) werd er uiteindelijk met 1-5 gewonnen van SEC 6!
Opmerkelijke feiten zijn dat Sar een penalty stopte op een zeer cruciaal moment; FC ROBO stond op dat moment met maar twee veldspelers, René kreeg per abuis een rode kaart die de scheids later omzette naar geel, en 0-1 voor! FC hield knap stand die twee minuten en heeft de tweede helft het professioneel uitgespeeld.
Ook opmerkelijk is dat er niemand geblesseerd is geraakt, oké Ronaldo een schaafwond maar dat telt niet! ----->

FC ROBO maakt transfer naar Nieuwland!
Met de start van het seizoen 2010-2011 gaat FC ROBO spelen voor zvv Nieuwland.
Nog enkele papieren transacties afhandelen en de transfer is rond. FC ROBO zal dan in de door hen zo begeerde 5e klasse KNVB uit gaan komen! ----->


TomTom in het Spakenburgs dialect? Klik hier om te downloaden! Een must voor de echte Spakenburger! ----->

Beste spelersklassement wordt gerestyled. Niet de coach, maar elk teamlid beoordeeld wie hij de beste drie spelers van de wedstrijd vond.
De score word gegeven in punten. ----->

Buy Bio Amersfoort nieuw hoofd- en shirtsponsor van FC ROBO. ----->