Gert "Garrut" (broer nr. 1)

Functie: verdediger en captain

Gert is de oudste van het stel, en dus ook de wijste. Hij houdt het hele spul goed in het gareel, is in het veld de onbetwiste aanvoerder en bedenkt de tactiek samen met coach 'Zum Befehl'. Garrut heeft zelfs een eigen pass, de zogenaamde 'Garrutbal'. Gelukkig kunnen we, dankzij zijn vele jaren ervaring op hoog niveau (hij is de enige die kan zeggen dat hij in Spakenburg 1 heeft gespeeld), altijd rekenen op rust in het team!!
Willem "Zum" (broer nr. 2)

Funtie: Verdediger

Willem was onze coach en heeft besloten om vanaf dit seizoen mee te gaan spelen met de breurs! Daar is iedereen natuurlijk heel blij mee. Willem is fanatiek aan het sporten geslagen om de overtollige kilo's kwijt te raken en zodoende verkeert hij in uitstekende conditie.
Wat niemand ooit heeft geweten is dat hij net zo makkelijk schiet met links als met rechts! Willem is dus de Sneijder van de ploeg!
Hugo "ietsje te zwaar" (broer nr. 3)

Functie: verdediger

Dan Hugo, was vroeger wendbaar en snel geen grammetje vet, en speelde daardoor altijd voorin. Scoorde ook regelmatig.
Doordat er getrouwd werd 'en hie ut dus eigenlijk veul te goed kreeg', vlogen de kilo's eraan. Noodzaak dus om het achterin te laten spelen waar hij met afwisselende resultaten acteert. Zijn simulaties van blessures zijn fenomenaal en beroemd tot ver over de landgrenzen!
Dirk "Ronaldo" (broer nr. 4)

Functie: aanvaller

Dirk (ook wel bekend als 'Die Lange') een vaste waarde voorin. Eigenlijk geldt voor hem hetzelfde verhaal als bij Hugo: vroeger snel en niet te stoppen, momenteel heeft hij het 'veul te goed bie zun vrouw', dus is-tie wat kilootjes aangekomen. Maar heeft beloofd daar wat aan te doen, en wil hoe dan ook elk jaar topscoorder worden. Afgelopen seizoen is dat gelukt met 29 goals!!
Ben "Sar" (broer nr. 5)

Functie: keeper

Ben houdt het doel van FC ROBO schoon. Wordt hierbij nogal eens vol geraakt, maar dat hoort er bij!
Staat verder bekend om zijn vele bandages, tapes enzovoorts. Hij lijkt af en toe net een mummie.
Staat op de wachtlijst voor een ijshockey-keeperspak om verdere ingetapete lichaamsdelen te voorkomen.
Jos "Diesel" (broer nr. 6)

Functie: aanvaller

Jos is berucht om zijn enorme doorzettingsvermogen en conditie. Hij blijft de hele wedstijd vol gaan, en ontziet niets en niemand die hij tegenkomt! Is eigenlijk aanvaller, maar fungeert soms ook als een slot op de deur in de verdediging. Wij zijn blij dat-ie bij ons speelt en niet bij de tegenstander!!
Bert "Pondorino"

Funtie: verdediger

Bert is de nieuwste aanwinst van FC ROBO. Hij is dit seizoen transfervrij overgekomen en staat bekend om zijn snelheid en tomeloze enthousiasme. Als iets niet lukt kan hij behoorlijk mopperen. Bert gaat binnenkort zijn debuut maken in de hoofdmacht.

René "Roadrunner"

Funtie: verdediger

Rene is begonnen bij FC ROBO in het seizoen 2009-2010. Het management was zeer over hem te spreken en heeft zijn contract opengebroken.
Rene begint als verdediger aan een wedstrijd maar staat bekend om zijn niet bij te houden rushes over de zijkant waaruit menigeen doelpunt valt.
FC ROBO

Home    Team    Competitie    Gastenboek    Fun    Archief    Links    Contact
Hoofd- en shirtsponsor:

Maurice "Mau" (neef nr.2)

Funtie: aanvaller/verdediger

Maurice is geen broer van de 'oude garde' maar WEL een zoon van 'Zum' die de gelederen van FC ROBO komt versterken! Fantastisch de familiebanden worden steeds groter!
Maurice heeft na een succesvolle stage (zomer 2007) zijn contract gekregen, en getekend, bij FC ROBO. Maurice heeft zich bewezen als een goede loper en de tegenstander zal dan ook flink last van hem gaan krijgen! Verder moet hij zich nog bewijzen na een succesvolle carriere in de judosport hoe nu om te gaan met de bal. Maar gezien het grote aantal voetbalgenen wat hij ongetwijfeld heeft meegekregen is hij de zoveelste succesvolle aanwinst van de FC.