Recente producties

 

Verwonderkind – De kracht van ellende -  documentaire 2012
Trailer

Geen enkele kindertijd verloopt zonder smet, maar in enkele gevallen is het als een nachtmerrie. Hoe moet je omgaan met de ongewilde rugzak om je schouders na een ongelukkige jeugd? Vanzelfsprekend zijn er vele antwoorden te bedenken op deze vraag. Frank Los, levenskunstenaar, artiest, cartoonist en gevoelige persoonlijkheid moest vanaf zijn vroegste jeugd over een ruw en ongebaand pad een weg zoeken naar volwassenheid. Op een uiterst creatieve en speelse manier heeft hij het verleden een plek kunnen geven en stapt hij de toekomst tegemoet met een aanstekelijk optimisme. Dit is het aangrijpende verhaal van een verwonderkind.Voor meer informatie neemt contact met ons op.

Taal: Nederlands (daarnaast ook in het Engels ondertiteld) Documentaire: 28 minuten op
HD (1920 x 1080) Uit: juli 2012

AORC/LEBO Topdivisie zaalvoetbal  – Serie van 6 TV commercials 2011/12

Een van de meest succesvolle zaalvoetbalclubs in Nederland is onmiskenbaar AORC/LEBO uit Amsterdam. Om het team en de wedstrijden te promoten in het seizoen  2011/2012 is een serie van zes commercials van 15 seconden door Deepstream.nl geproduceerd en uitgezonden tijdens de reclameblokken op AT5 TV en verder verspreid via internet en social media. Dit project is een uitstekend voorbeeld van een succesvolle cross-media campagne die alle kanalen aanwendt om de doelgroepen te bereiken.

 

Taal Nederlands. 2011 / 2012 Looptijd  6 x 15 sec / tv uitzending + internet / HD 1920x1080

 

 

 

Schipper op de Flora – Short Company Documentary 2012

 

Na een beroep van 21 jaar als kenner van en vertegenwoordiger van de watersport en de binnenvaart in Nederland besloot Wieger de Vries zijn hart te volgen en een moedige carrieresprong te maken. Hij kocht de Flora, zijn eigen binnenvaartschip. Nu verdient hij de kost als binnenvaartschipper en bevaart hij de binnenwateren van Nederland en Belgie.

Dit is een korte bedrijfsdocumentaire van maar 5 minuten maar het geeft een kleurvol en haast tastbar inzicht in de dagelijkse wereld van Wieger de Vries.

 

Taal  - Nederlands / HD 1920x1080 / Looptijd: 4 mins 53 secs - 2012

 

pagina | 1 | 2 |