Zomerworkshops Park Puuroord Boekelo/Enschede
  Op de zaterdagen 19 mei, 16 juni en 11 augustus

  Tijdens het zomerreces missen cursisten de ismakogie, daarnaast vragen mensen uit andere plaatsen om workshops. Deze zomer organiseer ik drie workshops, allemaal op zaterdag van 13.30 tot 16.00 uur in de workshoptuin van het prachtige Park Puuroord In Enschede/Boekelo. Hoewel in elke workshop de samenwerking van alle spiergroepen aan bod komt, heeft elke workshop een ander thema waar extra aandacht aan wordt besteed.

  19 mei: ‘Voeten brengen je lichaam in beweging’. Letterlijk wat betreft verplaatsing, maar vooral wat betreft de spierwerking in je hele lichaam. Een mooie uitspraak is: Beweeg je teen en voel je kruin.

  16 juni: ‘De bovenbenen en bekkenbodem sterk en actief. Dit sluit aan bij het onderzoek, het advies en het foto-item ‘Gaan zitten en gaan staan’. zie elders op mijn site.

  11 augustus: ‘Ismakogie van top tot teen’ en vragen.

  We verwachten mooi weer en oefenen bij voorkeur buiten. Bij slecht weer gaan we naar binnen. Draag makkelijke kleding. We zijn in de natuur, bedek je armen en benen. Het park Puuroord is zowel per auto als met openbaar vervoer makkelijk te bereiken. Er is voldoende parkeergelegenheid. ParkPuuroord

  Tijd: 13.30 tot 16.00 uur. Kom gerust iets eerder voor een wandeling door het park.

  Kosten en betaling
  27,50 per persoon per workshop. Vooraf te voldoen.
  In de pauze koffie/thee met iets lekkers, inclusief parkeren.

  Bankgegevens
  Praktijk voor Ismakogie Corry Westgeest, 7542 CN Enschede
  Iban code: NL 22 SNSB 0872350444
  Bic/swift code: SNSBNL2A
  Adres
  Schopmanlanden 22, 7542 CN Enschede

  Voor informatie en aanmelding
  Telefoon 053 - 4763881 of mail ismakogieCW@tiscali.nl

  Terug