Zaden of planten bestellen.

Natuurlijk wilt u zelf te proberen deze planten te kweken. U heeft dan iets bijzonders in uw tuin. De meeste soorten zijn redelijk eenvoudig zelf te kweken, voor sommige heeft u wat meer groene vingers of gewoon wat geluk nodig. Bij iedere plant kunt u een kweekbeschrijving via de plantenlijst vinden. Veel soorten kunnen binnenshuis het hele jaar door gezaaid worden.

 

Hoe te bestellen. Vul het Word bestelformulier in, of, u bestelt door een mailtje met uw wensen te sturen. U krijgt een bevestiging met betaalgegevens retour, en kunt dan betalen via overschrijving of met Paypal. Geen verzendkosten of administratie kosten! Minimum bestelling 6 euro. Verzending ook buiten Nederland.

Bestellen per mail. 

Geef snel per mail uw bestelling door,  de bestelnummers, aantal zakjes, uw naam en adresgegevens volstaan.  U kunt ook het bestelformulier in Word gebruiken. Vul in en kopieer in een mail naar r.mveloo@hetnet.nl .

Klik voor het mailadres op deze link: r.mveloo@hetnet.nl

U krijgt een bevestigingsmail terug met prijs, beschikbaarheid en betaalinformatie. U zult gevraagd worden het bedrag over te maken, waarna u de zaden snel per post thuisgestuurd krijgt. 

Prijzen: in de soortenlijst kunt u in de rechterkolom het bestelnummer, de actuele beschikbaarheid en prijs vinden. Als er geen prijs staat, geldt de standaardprijs van 2 euro per portie. Er zijn geen bijkomende kosten. Wel geldt een minimum orderbedrag van 6 euro.

Zoekt u een plant die niet in de lijst staat, of heeft u andere vragen of opmerkingen? Zet het in de mail, en u krijgt zo goed mogelijk antwoord op de vraag!

Als u geen zaad maar jonge planten zoekt kunt u  de planten pagina raadplegen: klik hier. Geef in de bestelmail wel duidelijk aan dat het om planten gaat.

Klik hier om terug te gaan naar de beginpagina.

Klik hier om naar de plantenlijst te gaan.