logo Eye-Tools

 

Eye-LollipopEye-Lolipop hulpmiddel voor ogen bewegen

De Eye-Lollipop is een praktisch multifunctioneel hulpmiddel voor je oogtraining. Deze handgemaakte Eye-Tool is voor ontspanning, bewegelijkheid van de ogen en driedimensionaal zien.

De Eye-Lollipop leert je om gezond beter te zien.

Twaalf verschillende oogoefeningen kun je doen met de Eye-Lollipop. Je zelf of een vriend kun je een oogmassage geven met de Eye-Lollipop. Zie een voorbeeld van de Eye-Lollipop instructie.

De oogoefeningen met de Eye-Lollipop zijn bedoeld om de gespannen en samengetrokken spieren, die stijf en stug zijn bij ieder die aan een gebrekkig gezichtsvermogen lijdt, los te maken. Door de spieren rondom je ogen soepel en lenig te maken, kan het oog gemakkelijker bewegen en accommoderen. HEye-Lollipop en Peter in Berlijniermee keer je zeer spoedig terug tot een normaal gezichtsvermogen.

 

 


Bestellen van de Eye-Lollipop:Eye-lollipop voor oogoefeningen

Bestellen per e-mail de Eye-Lollipop. 


Voorbeeldinstructie Eye-Lollipop

Oogmassage met de Eye-LollipopOogmassage Eye-lollipop

De meeste mensen gebruiken het centrale zien te veel. Dit leidt er toe dat dit kleine gedeelte van de retina waarmee je details kunt zien overwerkt raakt. Door intens gebruik te maken van het centrale zien krijg je spierspanningen in het voorhoofd en de kaak. De balans tussen kijken en zien is verstoord. Door meer aandacht te geven aan het gebied rond het centrale zien wordt de balans hersteld.

Je kunt kleine cirkeltjes draaien met de Eye-Lollipop en beweeg hiermee rondom je hoofd. De diameter van de cirkelbeweging is ongeveer vijf cm in twee richtingen. Houd de kant met de zwarte punt naar je toegekeerd. Kijk in de verte en ben je je bewust van de cirkelbewegingen van de Eye-Lollipop aan de rand van je gezichtveld. Hiermee open je gezichtveld. Het is alsof je je ogen masseert op afstand door de Eye-Lollipop. Je zult merken dat de scherpte in de verte toe zal nemen en je ontspannen kunt zien. Doe de Eye-Lollipop massage al lopend door de huiskamer, de tuin, aan het strand of in het bos. Je kunt vooruitlopen en achteruit lopen terwijl je Eye-Lollipop rondom je hoofd beweegt. Ook zittend voor de t.v. kun je dit doen.

Bron: Yoga for your eyes, Natural Vision Improvement Exercises. Meir Schneider.

Mindmap Eye-LollipopMindmap Eye-Lollipop

 


Eye-Lollipop in MarderaIntroductie van de Eye-Lollipop tijdens 19th International Conference of Holistic Vision gehouden op Madeira, oktober 2004. www.lakelandsylvia.com.br

Gebruik de Eye-Lollipop voor je zelf, als geschenk aan een vriendin of in de cursus "Beter leren zien". Leer met de Eye-Lollipop je ogen soepel te bewegen en je kunt hierdoor beter zien zonder bril. Je kunt de Eye-Lollipop bestellen per e-mail.