logo Eye-Tools

 

Lezen zonder bril methode op DVDDvd Read Without Glasses method

Hoe kom je van je leesbril af?

De thuisstudie "The Read Without Glasses Method" (lezen zonder bril) van Martin Sussman en Dr. Ray Gottlieb O.D., Ph.D., behavioral optometrist met meer dan 30 jaren ervaring in visuele training therapie, leert je beter te zien zonder bril.

Waarom nog afhankelijk van een leesbril?

De "Lezen zonder bril" methode is zeer eenvoudig en erg effectief. Je zult verbaasd staan hoe snel je zien van dichtbij zal verbeteren met deze methode.

Met minder dan zes minuten per dag is het mogelijk:


Voor wie is "The Read Without Glasses Method"

De "Lezen zonder bril methode" is voor iedereen die scherper wil zien dichtbij zonder bril of dubbelfocusglas of operaties. 

Of je nu net met een leesbril bent begonnen, al jaren een leesbril gebruikt of dubbelfocusglas hebt, je zult voordeel hebben bij deze nieuwe methode. De "Lezen zonder bril methode" is veilig, natuurlijk en effectief om ouderdomsverziendheid te verbeteren. 

Is er iemand die de methode niet kan gebruiken?

Om de methode lezen zonder bril te gebruiken heb je twee goed functionerende ogen nodig. De methode is niet voor mensen met een lui oog, een oog dat scheel ziet of slecht zien problemen. Je kunt testen of je deze methode kunt gebruiken. 

De methode is niet ontworpen voor andere types van gezichtsterkte problemen zoals bijziendheid (myopie) of voor medische problemen (cataract, maculaire oogdegeneratie). Voor meer informatie kunt je contact opnemen met Eye-Tools.

Wie heeft de "Lees zonder bril" methode gecreëerd?DVD Read Without Glasses Method achterkant

"The Read Without Glasses Method" is origineel gecreëerd door Dr. Ray Gottlieb O.D., Ph.D.,F.C.O.V.D., Rochester, New York, behavioral optometrist met meer dan dertig jaren ervaring in visuele training. Dr. Gottlieb ontwikkelde en verbeterde deze methode in zijn privépraktijk. 

Martin Sussman (auteur) heeft Dr. Gotlieb geholpen om de basisoefeningen om te zetten in een thuisstudie. Martin Sussman is de oprichter van "The Cambridge Institute for Better Vision", welke aanbiedt op natuurlijke wijze het zien te verbeteren.

Hoeveel tijd neemt het iedere dag in beslag?

We raden je aan om minstens zes minuten per dag de methode te gebruiken. De "Lees zonder bril methode" is een uniek systeem van oogoefeningen. In plaats van alleen maar de spieren te versterken, helpt het de tonus van de oogspieren, de flexibiliteit en de balans in de ogen en het visuele systeem te ontwikkelen. 

Hoe werkt de methode?

De "Lezen zonder bril" methode is gebaseerd op het fundamentele principe dat convergeren (naar binnen draaien van de ogen) de accommodatie stimuleert (focussen dichtbij). De methode laat zien hoe jij het focus systeem behoudt of herwint in jeugdige staat. 


Dr. Ray Gottlieb O.D., Ph.D. en Martin Sussman

De DVD wordt gepresenteerd door Dr. Ray Gottlieb O.D., Ph.D. en Martin Sussman. De DVD is te zien op je TV of PC ( formaat PAL):

De instructies op de DVD en de kaarten zijn in het Engels.

De DVD wordt geleverd inclusief twee praktische oefenkaarten. Praktische oefenkaart formaat A4 en een praktische kaart in het formaat dat past in je portemonnee. 


De DVD "The Read Without Glasses Method" kost: 

De DVD is 28,75 euro plus de gelamineerde trainingskaart met op de achterkant een letterkaart voor dichtbij is 4,75 euro plus de verzendkosten van 3 euro = Totaal: 36,5 euro.

Eye-Tools ondersteunt en levert je de methode op DVD voor Nederland en België (tegen lagere verzendkosten dan uit de U.S.A of Engeland, plus ondersteuning)


Bestellen per e-mail de DVD "The Read Without Glasses Methode"

Je kunt ook volgen de cursus "Beter leren zien" en leer beter zien zonder leesbril.

Bron: www.withoutglasses.com