logo Eye-Tools

 

Producten voor beter zienBelangstelling voor hulpmiddelen voor beter zien

Eye-Tools producten zijn hulpmiddelen voor het leren gezond goed te zien.

Eye-Lollipop

Eye-Lollipop, is een praktisch hulpmiddel voor oogtraining. De Eye-Lollipop leert je om gezond beter te zien. Voor ontspanning en bewegelijkheid van de ogen en driedimensionaal zien. Inclusief instructiekaart voor twaalf verschillende oogoefeningen met de Eye-Lollipop. 

EYEPORT

Met de EYEPORT, Vision Training System, kun je dagelijks tien minuten oogoefeningen doen voor een complete gezichts-workout. De EYEPORT TM is een uitvinding van dr. Jacob Liberman.

Rasterbril

Lezen zonder bril methode op DVD 

De thuisstudie op DVD "The Read Without Glasses Methode" (lezen zonder bril) van Martin Sussman en Dr. Ray Gottlieb O.D., Ph.D., behavioral optometrist met meer dan dertig jaren ervaring in visuele training therapie. Leer beter zien zonder bril. De "Lezen zonder bril"- methode is zeer eenvoudig en erg effectief. Je zult verbaast staan hoe snel je zien van dichtbij zal verbeteren met deze methode. 

Ooglapje

Wanneer er een verschil is in sterkte tussen het linker en rechter oog, is je visuele systeem uit balans. Een oog is dominant en waarschijnlijk gebruik je dit dominante oog meer dan je zwakkere oog. Door je dominante oog tijdelijk af te dekken met een ooglapje ga je je zwakkere oog meer gebruiken. Hierdoor wordt dit oog sterker en komt je visuele systeem meer in balans. Het doel is dat beide ogen even sterk zijn. Oogtrainingskaarten Oogtrainingskaarten zijn oefenkaarten die speciaal zijn ontworpen om eigenschappen van jouw zien te verbeteren. De kennis van het beter leren zien is gebruikt om praktische oefenkaarten te ontwerpen waarmee je al snel resultaten zult hebben.

Kralenkoord

De ogenoefening met het kralenkoord met 10 kralen is voor het trainen van de accommodatie. Dit is het scherp stellen met ogen op een voorwerp in samenwerking met de convergentie, het naar binnen draaien van je ogen.

Biodaglichtlamp

Goede kwaliteit van het licht in huis of kantoor bevordert de gezondheid van je ogen.

Oogkussentjes

Met het oogkussentje kun je rust en ontspanning geven aan je ogen. Dit geeft verlichting bij oogproblemen en maakt hoofd en geest weer helder.  Gezichtvermogen verbetert zich.