logo Eye-Tools

 

Gezond zien zonder bril, contactlenzen of laserbeschadigingen. 

Gezichtsvermogen zelf herstellen met de cursus "Beter leren zien"Module 5 van de cursus beter leren zien

De meeste organen en andere lichaamsdelen kunnen met oefening herstellen of zelfs spontaan genezen. Volgens de heersende visie de ogen niet! Maar is dit feitelijk juist? Bij duizenden mensen is het gezichtsvermogen door eigen toedoen vooruitgegaan.

Mensen leven langer wanneer zij regelmatig lichaamsoefeningen doen. Met voldoende bewegen blijf je gezond. Bijna iedereen neemt de tijd om zijn tanden te poetsen. Iedereen accepteert dat pianospelen, paardrijden, golfen, zwemmen en joggen verbetert door te oefenen. Waarom dan niet het zien, het gebruik van je ogen? Oogartsen weten niet waarom en hoe verslechtering van het gezichtsvermogen zich ontwikkelt. Toch zeggen zij zelfverzekerd dat ogen mettertijd alleen maar slechter worden en dat je er niets aan kunt doen! Ogencursus en vakantie in OostenrijkAlsof de ogen los staan van jouw lichaam en we niets te maken hebben met wat er met je ogen gebeurt. Vanuit mijn eigen ervaring met leren beter zien weet ik dat we geen passief slachtoffer hoeven te zijn. 


Bril en contactlenzen zijn geen onschuldige hulpmiddelen!

Door het dragen van een bril of contactlenzen met een hoge sterkte kun je later te maken krijgen met oogziekten. Je kunt nu oogziekten voorkomen!


Beter zien kun je leren! Peter Ruiter met cursisten van de curus beter leren zien

Wie het wil kan gezond beter leren zien met de zelfhulpmethode van de ogenschool Eye-Tools. Verbetering van het gezichtsvermogen ligt binnen vrijwel ieders bereik. Leer gezond beter zien op natuurlijke wijze met onder ander de "Dr. Bates methode". Zorg jij goed voor je eigen ogen? Voorkom oogziekten op latere leeftijd, start nu!


De ogencursus "Beter leren zien" start op zondag 25 oktober en zaterdag 7 november 2015. Zie ook de agenda met het cursusprogramma van de ogenschool.

PDF informatie ogencursus Eye-Tools

ogencursus en wandelvakantie in oostenrijk


Mogelijkheden om beter te leren zien:


Doelstelling ogenschool Eye-Tools©

Mensen inspireren om gezond te zien op natuurlijke wijze en hiermee hun gezichtsvermogen te vergroten. Door het verruimde visuele bewustzijn en inzicht kan het algehele welzijn in de wereld groeien.

Leidende principes:Peter Ruiter van Eye-Tools


Ing. Peter Ruiter is eigenaar van ogenschool Eye-Tools

Telefoon: +31 (0)30 - 28 81696
Postadres: Opsterland 146, 3524 CJ te Utrecht in Nederland.
E-mail: eye-tools@planet.nl , Skype: peter.ruiter3

Eye-Tools is ingeschreven in handelsregister van de Kamer van Koophandel voor Midden-Nederland onder het nummer 30235407. De eenmanszaak Eye-Tools is gevestigd per 1 januari 2008. www.kvk.nl


YouTube's van ogenschool Eye-Tools

Bekijk hier de 30 YouTube's over beter leren zien gemaakt door Eye-Tools


Logo ogenschool Eye-Tools in YouTube


Spiritualia
Spiritualia is het sociaal portaal voor de zoekende mens. Maak een eigen profiel aan, schrijf een blog, leer andere mensen kennen en vind alles op spiritueel gebied!