logo Eye-Tools

 

Droge ogenZachte voorjaarsregen maken droge ogen vochtig

Wat zijn droge ogen?

Droge ogen kunnen het gevolg zijn van traanbuisaandoeningen, allergieën, een tekort aan vitamine A of een extreem droge omgeving.

 


Droge ogen alternatieve geneeswijze

De cursus "Beter leren zien" is voor ondersteuning bij herstel van droge ogen. Geef aandacht aan je eigen ogen in de helende ogencursus_en wandelvakantie in Oostenrijk.


Ervaring van cursist van de cursus "Beter leren zien" van Eye-Tools

"Even voorstellen mijn naam is Annemiek en ben 47 jaar. Mijn klachten waren rode, vermoeide, droge ogen en door mijn huidige bril ( L -6 cylinder -1 en R -7.75 cylinder -0.75 ) zag ik niet veel meer, ook het lezen gaf de nodige problemen. De oogarts gaf mij een nieuw recept op 26-04-2007 ( L -7.25 cylinder -/25 en R -8.75. cylinder -0.75). Mijn opticien adviseerde mij inplantlenzen, gezien mijn hoge bijziendheid. Op 5 mei 2007 ben ik naar Utrecht gegaan voor de eerste module van de workshop "Beter leren zien" en vervolgens heb ik de overige 4 gevolgd. Enerzijds had ik hoge verwachtingen, gezien de website, anderzijds had ik zoiets van baat het niet dan schaad het niet en eerst zien en dan geloven. Ik heb alle documentatie grondig bestudeerd en trouw de oefeningen gedaan, dat koste zeker in het begin de nodige inspanning.

Het resultaat is dat ik mijn oogdruppels niet meer nodig heb en dat ik weer een prima zicht heb met mijn bril. Het lezen gaat nog moeizaam, maar ik blijf oefenen en verwacht dat dit ook beter zal gaan."


Navigatie met mobiele internet naar achtergelegen pagina's

Oogziekten wat kun je zelf doen

Glaucoom

Cataract

Amblyopie of Luioog

Scheelzien

Gezondheidstips

Home