logo
  Sluisstraat 19       5712 BD  Someren-Eind       Tel : 0493 841211      Fax : 0493 473122

Home

Financieel

Salaris

Fiscaal

Advies en begeleiding

VvE Beheer

Contact

   KvK nr 17083117

Administratiekantoor Verhees


Administratiekantoor Verhees is een efficiënt werkend kantoor gevestigd in Someren-Eind. Administratiekantoor Verhees richt zich met name op het midden- en kleinbedrijf, maar verleent ook diensten aan particulieren. Het kantooradres bevindt zich aan huis zodat afspraken na kantoortijd gemakkelijk gemaakt kunnen worden.

De klant is koning en dus kunt u in overleg bespreken hoe u uw administratie door ons wilt laten uitvoeren. U kunt een of meerdere diensten bij ons afnemen. Verder in deze brochure worden al deze diensten nader omschreven.

Wij staan voor duidelijkheid, het nakomen van afspraken en een openhartige en eerlijke wijze van samenwerken. Deze persoonlijke benadering zorgt er tevens voor dat we snel, maar wel zorgvuldig in uw administratieve behoeften kunnen voorzien.

Wij blijven voortdurend op de hoogte van de vele wijzigingen in de fiscale en sociale wetgeving. Dit stelt ons in staat om voor u een optimale administratie te voeren en u adequaat te begeleiden zodat u een maximaal rendement behaalt uit uw bedrijfsvoering.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen, wij helpen u graag verder. Het eerste gesprek vindt geheel vrijblijvend en kosteloos plaats.