Beeldmateriaal Boeken

 • De zoon van sinterklaas 6,50

  Sint en zijn Pieten hebben het weer heel erg druk, nu ze in Nederland zijn aangekomen; verlanglijstjes lezen, pepernoten bakken en kadootjes regelen. Maar Sinterklaas is er niet bij met zijn hoofd. Wie neemt zijn werk over als hij er ooit niet meer zal zijn? Sinterklaas wil een zoon! Maar dat is niet zo makkelijk, een zoon koop je niet eventjes in een winkel. Dan ontmoet Sinterklaas Casper, een jongen van zeven jaar, die geen vader meer heeft...

 • De verzen van Bambalo 13,95

  Het verhaal draait om Jonas en Florian, twee jongens van 13 jaar. Zij leren elkaar kennen in dit boek, want Jonas is de nieuwe buurjongen van Florian. Als Florian de omgeving aan Jonas laat zien, komen ze ook in het bos,dat Florian op zijn duimpje kent. Tenminste, dat dacht hij. Het Zwenkbos is echter niet meer het Zwenkbos,zoals hij dat kent. Vanaf dat moment raken de jongens verwikkeld in een spannend en mysterieus avontuur,vol raadsels en geheimen.

 • Geheimen van de bovenkamer 12,95

  Niemand wordt geboren met een slecht geheugen. Tenzij factoren als uw levensstijl, gezondheid of andere factoren het hebben aangetast, kunt u met de juiste kennis en oefeningen uw geheugen aanscherpen. Hierbij kan dit boek u bijstaan. U krijgt een beter inzicht in de werking van uw brein, terwijl tal van oefeningen en methodes u zullen helpen uw geheugen te verbeteren.

  Om een of meer boeken te bestellen, kunt u een e-mail sturen KLIK HIER