Andere Disciplines

Veelzijdigheid is het handelsmerk van Frank Verkerk.
Anderen noemen hem liever een artistieke duizendpoot. Maar hoe je hem ook wilt noemen: Je kunt met Frank Verkerk werkelijk alle kanten uit.

Zo is hij niet alleen acteur, maar ook een veelgevraagd en toegewijd vertolker van Sinterklaas, "Mentaal entertainer" en schrijver van diverse boeken.

Sint Nicolaas

  • Als Goedheiligman is Frank een veelgevraagde gast op scholen, intochten, bedrijfsevenementen en ook huisgezinnen. Zoals het hoort, is Frank in het bezit van eersteklas (TV-)maatkostuums, voor zowel de Sint als zijn Pieten-gevolg. Ook het haarwerk werd op maat gemaakt en is vervaardigd van buffelhaar.


  • Psycho-tainment

    • Psycho-tainment is de simpele samentrekking van Psychologisch Entertainment. Het is het op luchtige wijze demonstreren van de (on)mogelijkheden van de menselijke geest; gedachtenlezen danwel gedachtenoverbrenging, psychokinese (door gedachtenkracht objecten doen bewegen), het doorzien van menselijk gedrag en acties aan de hand van nonverbale signalen etc. Zie verder: http://www.mentalemagie.nl

    • Schrijver/Auteur

      • Frank Verkerk is uitgerust met een uitstekend taalgevoel. Ook dit is in de professionele artistieke wereld niet onopgemerkt gebleven. Tijdens nasynchronisatie-werkzaamheden werd Frank gevraagd een aantal afleveringen van een Engelse jeugdserie te vertalen. Het schrijven beviel hem zo goed, dat hij de pen ter hand nam en inmiddels al drie verschillende boeken op zijn naam heeft staan.