Geschiedenis en CV

Toen Frank nog een klein Frankje was, werd al snel duidelijk dat het acteren hem in het bloed zat. Elke mogelijkheid werd aangegrepen om in de spotlights te staan.

Zo deed hij ervaring op als "bloeiende bloem" in het grote toneelstuk op de kleuterschool en was hij "de meester" in de afscheidsmusical van de zesde klas.

Maar ook kleine Frankjes worden groot en na de Middelbare school besloot hij naar de Academie voor Kleinkunst te gaan. Sindsdien heeft Frank veel praktijkervaring opgedaan op het toneel, op TV, maar ook op andere vlakken kan hij prima uit de voeten: zo speelt hij niet onverdienstelijk piano -wat resulteerde in een solo-CD met de titel "For your ears only", spreekt tekenfilmseries in, is een enthousiast Sinterklaasvertolker en heeft onlangs zijn derde boek voltooid.

Tevens wist Frank in 2010 de derde prijs te bemachtigen op de Nederlandse Kampioenschappen Goochelen, in de categorie Mentale Magie. In 2011 wist hij een plekje op te schuiven en ging hij met de tweede prijs naar huis. In 2012 werd hij de nieuwe Bondskampioen goochelen en winnaar van de Hade trofee van de Noordhollandse Bond van Goochelaars (NBG). In 2013 werd hij wederom 2e op het NK.

Curriculum Vitae

  • Hier kunt u de CV van Frank downloaden (Word-bestand).