Lederen Motorkleding
 
Sander Düren biedt u een uitgebreid assortiment aan lederen motorkleding. Van lederen vest tot compleet motorpak. Zowel confectie-kleding als maatwerk, vervaardigd in eigen atelier. Uw wensen en ideëen worden meegenomen in het vervaardigen van de motorkleding.
 
Maten
Omdat maatwerk wordt vervaardigd in eigen atelier, kan alles op uw specifieke maten gemaakt worden. Uiteraard hebben we ook kleding op voorraad, de maten daarin lopen uiteen van een kleine damesmaat (mt.32) tot een extra grote herenmaat ( XXXXXL). Heeft u een moeilijke maat en kunt u nergens goed passende motorkleding vinden?? Komt u dan eens langs in ons atelier. De koffie staat altijd klaar. (wel even bellen van te voren a.u.b.!)
       
Belettering      
Wilt u een eigen logo of naam op uw jack of pak, dan bent u aan het juiste adres. Omdat er vele mogelijkheden zijn, kunt u misschien een ontwerp meenemen naar ons atelier. Dan kunnen we de mogelijkheden bespreken. Ook als u geen eigen ontwerp heeft of nog niet precies weet wat u wilt, kunnen we u door middel van voorbeelden misschien een idee aan de hand doen.
       
Special
Heeft u voorkeur voor een bepaalde kleur, een bepaald ontwerp of model, dan bieden wij u de mogelijkheid om die wensen te vervullen. Wij beschikken over een grote hoeveelheid verschillende leder-soorten en kleuren.
       
Overzicht modellen en mogelijkheden       
 
Motorjacks: Lederen jeans: Motorpakken:
* Lemo * runderleer * overall
* Brando * buffelleer * combi
* Shaper * kalfsleer * combi jack/broek,
* Perfecto * nubuck zwart/bruin * aanritsbaar
* James Dean * met/zonder veter Classics:
* T2   * classic raceoverall
* Franje    
     
Motorbroek: Vesten: Overige:
* Tourbroek * met/zonder veter * Chaps
* B-Broek * franje  
* Salopette hoog/laag * heel veel zakken