HUICHUN CHINESE MEDISCHE KLINIEK

 

 

 

Huichun Chinese Medische Kliniek is ook te vinden op www.acupuncturist-info.nl.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HUICHUN CHINESE MEDISCHE KLINIEK

Dr. L. WANG

Tel: 06-38781150; Email: huichun.tcm@gmail.com

Medisch Centrum Westervoort

Vredenburgstraat 40, 6931 ED Westervoort

Fysio De Enk

De Enk 1, 6661 KK Elst

Bij Huichun Chinese Medische Kliniek kunt u terecht voor een duurzame genezing van een grote diversiteit aan chronische en acute klachten. Dit kan ter vervanging dienen van of als aanvulling zijn op de Westerse Geneeskunde.

'Huichun' komt uit een Chinese zegswijze 'Miao Shou Hui Chun' (zie hieronder van de pagina), betekent letterlijk 'terug naar jeugd'. Door het deskundig gebruiken van TCM kan men dus een goede gezondheid opbouwen en behouden.

In mijn praktijk behandel ik meestal via acupunctuur. Daarnaast worden verschillende aanvullende therapieën, zoals acupressuur, kruidentherapie, moxa, cuppen, guashatherapie, voetbad, voedingsadvies, bewegings- en ontspanningsoefeningen toegepast, afhankelijk van de persoonlijke situatie. Iedereen is uniek en er bestaat daarom geen standaardbehandeling voor een bepaalde klacht. Een behandeling bij Huichun is specifiek gericht op uw situatie.

De praktijk is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Traditionele Chinese Geneeskunde ZHONG. Deze vereniging heeft een klachtenregeling en stelt strenge eisen aan therapeuten wat betreft opleiding, registratie, nakomen van reglementen, inrichtingseisen enz. De consulten worden door verschillende verzekeraars vergoed.

Deze pagina's zijn slechts bedoeld om u een indruk te geven. Blijven er vragen bestaan, aarzelt u dan niet om vrijblijvend telefonisch contact op te nemen voor aanvullende informatie of voor advies.

Een korte kennismaking met doktor Wang:

  • Afgestudeerd in China, na een 5-jarige opleiding TCM
  • Werkzaam geweest in een universiteitsziekenhuis op de TCM afdeling
  • 3-jarige masteropleiding sportgeneeskunde
  • 1996: werkzaam aan de universiteit van Liverpool
  • Gepromoveerd aan de Rijksuniversiteit van Groningen (zenuw- en spierstelsel)
  • Onderzoeker naar hormoonsystemen aan de universiteit van Nijmegen.