Rijschool PGroenen


WIE IS PGROENEN


PGROENEN Is Pascal Groenen, een zelfstandig rijinstructeur werkend onder rijopleiding PGROENEN.


Pascal Groenen doet het beroep als rijinstructeur inmiddels 18 jaar, en nog steeds met dezelfde passie als waar het ooit begon voor hem in 2001.Door de jaren heen heeft Pascal Groenen een aantal vervolg cursussen en trainingen gevolgd, en deze extraatjes geeft hij graag door aan zijn leerlingen.Zo is er een rijopleiding ontstaan die goed aansluit op de CBR rijprocedure waar Pascal Groenen zich overigens goed in kan vinden.


KWALITEIT, EERLIJK EN BETROUWBAAR staan bij PGROENEN hoog in het vaandel.


ZIJN MISSIE


De leerlingen een kwaliteitsopleiding aanbieden volgens de richtlijnen die het CBR voorschrijft middels hun rijprocedure (de encyclopedie voor het autorijden), zodat zij na het behalen van hun examen probleemloos en zelfverzekerd aan het verkeer kunnen deelnemen. Tijdens de opleiding maakt PGROENEN gebruik van een uniek GRATIS PRAKTIJKBOEK. Elke leerling krijgt het praktijkboek. Welke vorm van opleiding hij of zij ook kiest bij RIJOPLEIDING PGROENEN.


Geduld, passie en het inleven in leerlingen zijn essentiële vaardigheden van PGROENEN.


Daarbij hanteert PGROENEN een structurele opbouw tijdens de rijlessen, opklimmend in moeilijkheidsgraad. Dit houdt in dat PGROENEN een leerling veel oefentijd gunt voor hij verder gaat met een nieuw onderdeel in het autorijden. In de opbouw van het autorijden mag je gewoon niets vergeten anders kun je weer van voor af aan beginnen. DUS OEFENING BAART KUNST!!!