Familieberichten zoals Geboorte, Huwelijk, Overlijden, enzovoort s.v.p. inzenden via mijn E-mail.

Op deze pagina vindt U de laatste ontwikkelingen en nieuwtjes over de Familie Möllenkamp.

Op 19 september 1999 heeft te Weesp de eerste Familie-reünie plaats gehad. De familie was zeer enthousiast.

Op 21 april 2000 is er opnieuw een schrijven uitgegaan, naar de familie-leden, voor een eventuele tweede reünie.

Harry en Meta Koppen vierden op 11 juli 2000 hun 50 jarig Huwelijk.  Proficiat !!!!!!!!!!!!

Op 16 september 2000 vindt de tweede Familie-reünie plaats te Weesp, waarvandaan we vertrekken voor een bustocht over de Veluwe en daarna een tocht per boot op de Eems !

Na 43 jaar hebben we weer contact met onze familie in Nieuw Zeeland en hebben we via E-mail foto's en brieven uitgewisseld. ( met de kleinkinderen van Antonia Maria Tuite ).

De Familie-reünie op 16 september 2000, is naar ieders tevredenheid verlopen, het weer dat aanvankelijk roet in het eten dreigde te gooien werkte ook mee. Het was prachtig weer en dat bezorgde iedereen een goed humeur !

Denise Franciska Möllenkamp vierde op 29 oktober 2000 haar eerste verjaardag. De taart met één kaarsje erop viel bijzonder in de smaak.  Van harte gefeliciteerd Denise.

Na veel speurwerk is het mij gelukt een geluidsopname van de zanger Albertus Bernardus Heijneman ( artiestennaam: Albert Heineman ) uit de jaren 30 te pakken te krijgen. Het Nederlands Audiovisueel Archief heeft de twee liedjes op CD gezet. ( Met dank aan Jan Jonker van N.A.A. en de K.R.O.) Het zijn de liedjes "Moederzegen" en "Ik ken een lied"

Dirk Antonie Möllenkamp maakt in september 2001 gebruik van de VUT regeling, wij hopen dat hij er vele jaren plezier aan zal beleven ! Gefeliciteerd.

Op 8 maart 2001 is Justin van Fulpen geboren, moeder Anouk Möllenkamp en vader Ronald van Fulpen, zijn bijzonder gelukkig. Van harte gefeliciteerd.

28 april 2001: De familie Vanderkolk in Australie is nu ook per E-mail bereikbaar, sinds drie maanden is George (84 jaar) de gelukkige bezitter van een computer ! Hij heeft het apparaat al aardig onder de knie.

11 augustus 2001:  Tot ons verdriet is plotseling van ons heengegaan, Grietje Schulp, op de leeftijd van 77 jaar, dochter van Leendert Schulp en Grietje Möllenkamp. Wij wensen de familie sterkte in deze moeilijke dagen.

Dirk Antonie Möllenkamp gaat per half November 2001 ook Amsterdam verlaten, hij betrekt dan een mooie woning in Middenmeer.  Gefeliciteerd !

Een andere Dirk Antonie Möllenkamp is samen met zijn vrouw Karen Postma op 16 december 2001, twaalf-en-half jaar getrouwd. Van harte gefeliciteerd.

Mede namens mijn vrouw wil ik alle familieleden, vrienden en kennissen  bedanken voor de goede wensen die wij van U mochten ontvangen voor 2002. Natuurlijk wensen wij ook U fijne kerstdagen en een bijzonder goed en gezond 2002.

Wij vernamen dat op 22 oktober 2001 is overleden : Hubertina Afra Maria van Waterschoot, dochter van Jan Francies van Waterschoot en Aafje Plat, echtgenote van Hubertus C. Möllenkamp,  wij wensen de familie veel sterkte toe in deze moeilijke tijd.

13 maart 2002. Na een kortstondig lijden is twee dagen na haar 86e verjaardag, toch nog onverwacht overleden Elsje Schuiten , 1e echtegnote van Antonius Hendrikus Möllenkamp.  Wij condoleren de familie met dit verlies.

Arjan Schulp en Dieuwke de Vries hebben op 11 mei 2002 een zoon gekregen zij noemen hem Bram, van harte geluk gewenst.

Pauline Möllenkamp en Frans Homma, hebben op 25 November om 22.32 uur er een dochter bij gekregen, zij noemen haar Gwenn, hartelijke gelukwensen, ook voor de gelukkige Opa en Oma!

Tot ons grote verdriet is op zaterdag  9 november j.l. Harm Koppen op 72-jarige leeftijd aan een hartaanval overleden. Hij was al een lange tijd ziek, maar zijn overlijden heeft toch een grote leegte in ons gezin achtergelaten. We zullen hem heel erg missen.  De Familie Koppen.  Wij condoleren de familie met dit verlies.

Mede namens mijn vrouw wil ik alle familieleden, vrienden en kennissen  bedanken voor de goede wensen die wij van U mochten ontvangen voor 2003. Natuurlijk wensen wij ook U fijne kerstdagen en een bijzonder goed en gezond 2003.

Op zondag 23 maart 2003 vieren Sannie Vermeulen en Martin van den Boogaart het feit dat zij 35 jaar getrouwd zijn. Wij wensen hen nog vele gelukkige jaren toe.

28 december 2002: Na een moeilijke strijd is zacht en kalm overleden mijn vrouw, onze moeder, schoonmoeder, grootmoeder en overgrootmoeder  Johanna Maria van Scheppingen echtgenoot van Dirk Antonie Gijzen, in de leeftijd van 73 jaar.   De familie Gijzen.Wij condoleren de familie met dit verlies.

9 januari 2003: Bedroefd om zijn heengaan, maar dankbaar voor wat hij voor ons heeft betekend, delen wij U mee dat zacht en kalm van ons is heengegaan Onze lieve vader, schoonvader opa en overgrootvader Dirk Antonie Gijzen, weduwnaar van Johanna Maria van Scheppingen, in de leeftijd van 72 jaar.  De familie Gijzen. Wij condoleren de familie met dit verlies.

5 juni 2003: Wij hebben bericht ontvangen dat Hubertus C. Möllenkamp en Alberdine Verstoep op 5 juni 2003 in het huwelijksbootje zijn gestapt, wij wensen het paar veel geluk en een fijne toekomst. Bovendien gaat Hubertus per 1 januari 2004 een nieuwe functie bekleden als bestuurder van de woningstichting Rochdale en Nieuw Amsterdam, wij wensen hem alle succes toe !

Op 11 februari 2004 vieren Greetje Möllenkamp en Jacques de Vlugt het feit dat zij 50 jaar zijn getrouwd. Namens ons allemaal feliciteren wij het bruidspaar van harte en hopen dat zij nog lang in goede gezondheid bij elkaar mogen zijn.  Het zou leuk zijn wanneer we het bruidspaar een kaartje sturen het adres is: Hoofdweg 407 "  1056 CT Amsterdam. Doen !

Op 15 maart 2004 om 17:27 uur  is te Hoorn  Amy Möllenkamp geboren. Vader  J.H.C. Möllenkamp en  moeder Aneta Maria Sobszynska zijn de gelukkige ouders van deze gezonde dochter ( 8 pond en 40 gram ). Wij feliciteren hen van harte met deze gezinsuitbreiding .

Op vrijdag 25 juni 2004 om 14.45 uur, zijn Jacques de Vlugt jr. en Zwannette Spoelstra te Landsmeer in het huwelijk getreden. Wij wensen het paar veel geluk en een fijne huwelijksreis.

Het is ons gelukt, dank zij de enorme medewerking van de Afdeling Burgerzaken van de Gemeente Apeldoorn, om de kleinkinderen van Gerritje Mulder en Roelof van den Berg te achterhalen en te ontmoeten. Wij zijn erg dankbaar met deze ontwikkeling. Ook zijn we op het spoor van de kinderen van Henriëtte Thiele, een pleegdochter van Gerritje Mulder en Roelof van den Berg.

Op 4 januari 2005 is Grietje Möllenkamp na een slepende ziekte overleden op 69 jarige leeftijd, dochter van Dirk Antonie Möllenkamp en Elisabeth Johanna Heijneman, echtgenoot van Jacques de Vlugt. Wij hopen dat zij in vrede mag rusten en wensen haar man en kinderen alle sterkte toe in deze moeilijke dagen !  

Op 3 augustus 2005 is te Amsterdam Damian Kay Pottuyt geboren, zoon van Eliza Pottuyt en kleinzoon van Joke Koppen en Ruud Pottuyt. We  feliciteren  moeder en trotse grootouders met deze familieuitbreiding en wensen Damian een lang en gezond leven toe. 

Op 16 september 2005 is Dirk Antonie Möllenkamp na een lang ziekbed op 64 jarige leeftijd overleden zoon van Dirk Antonie Möllenkamp en Elisabeth Johanna Heijneman, ongehuwd.  Dat hij in vrede mag rusten.

Op 30 november 2005 is na een kort ziekbed overleden Metje Christina Elisabeth van Duyvenbode, weduwe van Harmen Hendrik Koppen. Wij zullen haar verschrikkelijk missen en wensen kinderen,  kleinkinderen,  achterkleinderen en verdere familie veel sterkte toe in de komende periode.

30 juni 2006  Diep bedroefd, maar dankbaar voor alles wat zij voor ons heeft betekend, delen wij U mede dat voor ons totaal onverwacht is overleden mijn lieve vrouw, onze moeder en oma, Willy Gijzen - van Beeren  op 71 jarige leeftijd. (namens de familie Gijzen). Wij wensen de familie veel sterkte in de komende tijd en condoleren hen met dit verlies.

2007    Alexander Willem Schulp uit Weesp is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Van harte gefeliciteerd.

.Op 6 november 2007 vieren Lex Schulp en Henny Roest het heuglijk feit dat zij 50 jaar zijn getrouwd. Van harte gefeliciteerd en nog vele jaren van geluk.

Op 22 maart 2008 vieren Susanna Hendrika Vermeulen en Martinus Abraham van den Boogaart hun 40 jarig huwelijksfeest. Van harte gefeliciteerd en nog vele jaren van geluk.

Op 9 januari 2010 vierden Johannes Hendrik Cornelis Möllenkamp en Johanna Jacoba Plomp het feit dat zij 50 jaar geleden in het huwelijksbootje stapten. De 5 kleinkinderen brachten het bruidspaar per videoclip hun gelukswensen over! Dank jullie allemaal, voor deze onvergetelijke dag!

Op 3 maart 2010 is op 74 jarige leeftijd overleden Sara Postma - van der Kooij , grootmoeder van Nicky, Rowan en Kelly Möllenkamp. Wij rouwen om haar en zullen haar verschrikkelijk missen. We wensen haar man, kinderen en kleinkinderen veel sterkte in deze moeilijke dagen.

Op 10 september 2010 treden Maarten Möllenkamp (zoon van Hendrik Möllenkamp en Frederika de Haas) en Monique van Elsbergen in het huwelijk. Wij wensen het paar veel geluk voor de toekomst en een mooie huwelijksdag.

Op 20 september 2010 vieren Johannes Hendrik Cornelis Möllenkamp ( zoon van Johannes Hendrik Cornelis Möllenkamp en Johanna Jacoba Plomp ) en Aneta Maria Sobczynska ( dochter van Franciszek Sobczynski en Marie Edyta Pawlowska ) het heuglijk feit dat zij twaalf en half jaar getrouwd zijn. Wij wensen het bruidspaar nog vele gelukkige jaren toe ! 

Op 23 oktober 2010 is op 88 jarige leeftijd in Australië overleden Helena Hendrika Vandekolk - Jurgens ( dochter van Leonardus Hendricus Jurgens en Antonia Maria Tuite) . Wij wensen alle nabestaanden veel sterkte toe met dit zware verlies.

Op 1 juni 2012 hebben wij na een oneerlijke niet te winnen strijd afscheid moeten nemen van mijn lieve vrouw en onze lieve moeder, oma en overgrootmoeder Johanna Brouwer ( echtgenote van Daniël Lambertus Möllenkamp, dochter van Johannes Brouwer en Trijntje Trok). Wij wensen alle nabestaanden sterkte en steun bij hun verdriet.

Op 31 juli 2012, slechts twee maanden na het overlijden van zijn lieve vrouw Johanna Brouwer, hebben wij afscheid  moeten nemen van Daniël Lambertus Möllenkamp, (zoon van Karel Möllenkamp en Maria Krijna van Heffen).  Wij wensen alle nabestaanden sterkte en steun bij hun verdriet.

Op 30 januari 2014 is de bestelwagen van de drop en suikerwerkfabriek van de Gebr. Möllenkamp welke gevestigd was aan de Meeuwenlaan 126 - 128 te Amsterdam Noord, weer in ere hersteld. Achterneef  Johannes Hendrik Cornelis Möllenkamp heeft werkelijk op zeer vakkundige wijze het project nieuw leven gegeven. De oude Opel Blitz werd virtueel geheel in de stijl van die tijd weer als nieuw op de weg gezet. Vele familieleden zullen met gemengde gevoelens aan die tijd terugdenken.

Op 22 februari 2017  is op 80 jarige leeftijd overleden Jannie Olijve, dochter van Aloysius Olijve en Maria Wilhelmina Horn, echtgenote van Jan Möllenkamp, moeder en overgroot-moeder. Wij wensen echtgenoot kinderen en kleinkinderen veel kracht en steun in deze moeilijke dagen !

Op 6 november 2017 vierden Lex Schulp en Hennie Roest het fijt dat zij 60 jaar geleden in het huwelijksbootje stapten !  ( zie Weespernieuws )  Het echtpaar dat zich vele jaren met vrijwilligerswerk bezig hield, wonen thans in alle rust op hun flatje in Weesp. Namens ons allen van harte gefeliciteerd !

Op 8 oktober 2018 overleed plotseling Hendika Roest echtgenote van Lex Schulp. Wij wensen echtgenoot kinderen en kleinkinderen veel kracht en steun in deze moeilijke dagen !