Even fel als in 't begin

Op 7 oktober is het 100-jarige jubileumboek van Slikkerveer uitgekomen. Voorzitter van de jubileumcommissie William Rijsdijk overhandigde het ruim 200 pagina’s tellende boek ‘Even fel als in ’t begin’ als eerste aan erelid en clubarchivaris Gerard Hagendijk.

‘Even fel als in 't begin’ is te bestellen via de website van SV Slikkerveer.Verhalen over liedjes in 400 woorden


meerVoor de roem van ons Excelsior

Ter gelegenheid van het 115-jarig bestaan verscheen vanaf 23 juli 2017 een jaar lang elke week een verhaal uit de rijke geschiedenis van Excelsior Rotterdam online. In ‘Voor de roem van ons Excelsior’ zijn deze verhalen gebundeld. Legendarische bestuurders, trainers en spelers komen voorbij, zoals Leen van der Steen, Henk Zon, Jaap Bontenbal, Bob Janse, Rob Jacobs, Maarten Grobbe, Arie Vermeer, Nol Braams, Heimen Lagerwaard, Henk van Goozen, David Connolly en Thomas Buffel. De verhalen geven een prachtig beeld van de rijke historie van de Rotterdamse voetbalclub.

Lezersreactie: Zo leuk en mooi om te lezen! Kippenvel, een glimlach, maar vooral TROTS! Bedankt Dylan Metselaar en Vincent Wernke voor dit prachtige boek met mooie verhalen over onze prachtige club!

‘Voor roem van ons Excelsior’ is geschreven door Vincent Wernke en Dylan Metselaar. Het boek is te bestellen door een mailtje te sturen naar wernke@kpnmail.nl.Nog een boek

Jip en Fee blijven voor inspiratie zorgen bij het schrijven van verhalen. Of het nu gaat over de eerste bewuste vakantie met het vliegtuig, de gezonde maaltijden van hun moeder of de confrontatie met het grootste grote mensen geheim. Opgroeien gaat met vallen en opstaan. Humor, verdriet, verwondering en boosheid, er gebeurt van alles. Fee heeft een passie voor paarden en blijkt ook gek op hockey, terwijl haar broer zijn eerste stappen op het muzikale pad zet en ook op de tribune van een uitverkocht voetbalstadion verdwijnt in zijn boek. Belevenissen zijn er genoeg en daarom is er ‘Nog een boek’.

Lees hier een van de verhalen uit het boek.

Wil je ‘Nog een boek’ bestellen? Stuur dan een mailtje aan wernke@kpnmail.nl.