IKMAAKDINGEN is een creatief en veelzijdig klusbedrijf gevestigd in Rotterdam-Overschie, maar werkzaam door geheel Nederland.

IKMAAKDINGEN biedt zich aan voor al uw klussen in en rond uw woning of bedrijfspand. Voor zowel de kleine en de grotere klus kunt u bij mij terecht.

Verbouwingen en onderhoud zijn nodig voor uw woon- en werkplezier en het behoud van uw pand.

Enkele van mijn werkzaamheden:

Keukens & badkamers plaatsen, meubels op maat naar (uw) eigen ontwerp, behangen, wandafwerking, verfwerkzaamheden, het leggen van alle soorten vloeren, plafonds. Maar ook voor het ophangen van een lamp of het aanbrengen van een nieuwe deurkruk kom ik bij u langs! Staat uw wens er toch niet bij of ligt die niet meteen voor de hand, dan staat vragen u vrij. Via contact@ikmaakdingen.nl of 06-83997472 kunt u mij bereiken.

Ik ben in het bezit van een VAR verklaring & VCA certificaat. VCA staat voor: Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist voor Aannemers. Dus op het gebied van de veiligheid zijn uw pand en de aanwezige personen ook in veilige handen.

Ik kom binnen een straal van 16 km vrijblijvend bij u langs om het werk op te nemen en een offerte voor u op te maken. Buiten deze straal breng ik voorrijkosten in rekening van 25,00, welke bij gunning van de werkzaamheden op de eindafrekening in mindering worden gebracht.

Een vriendelijke groet van Hans de Hart.