HOME Genealogie
Genalogisch onderzoek
Stam Hermanns
Stam Valckenborgh
Stevelmans - Vrij
Sliepen - Knoben
Bidprentjes
Sinds enkele jaren hou ik me bezig met genealogisch onderzoek van mijn familie. Het betreft hier de familie Hermanns, de familie van mijn vaders kant en de familie Valkenborg de familie aan mijn moeders kant.
Er wordt steeds aan het onderzoek gewerkt. Alle gevonden gegevens worden verwerkt, met behulp van het genealogie programma ProGen. De voortgang van het onderzoek laat nog wat te wensen over. Maar beetje bij beetje worden er steeds meer gegevens gevonden. Voor en na wordt de puzzel meer en meer een geheel.
 
Sinds kort ben ik ook de genealogie van de familie Stevelmans - Vrij aan het na zoeken.
Van deze twee takken heb ik nog niet zoveel gegevens.
 
Verdere gegevens over de families Hermanns, Valkenborg, Stevelmans en Vrij zijn onder desbetreffende pagina's te vinden.
 
Daarnaast zijn er ook gegevens van 'aangetrouwde' families. Soms zijn dat maar gegevens van enkele personen. Indien deze 'takken' verder zijn uitgezocht en zij komen ter beschikking voor publicatie op het internet, dan zal ik deze t.z.t. hier ook plaatsen.
Ook deze gegevens zijn dan onder de aangegeven pagina te vinden.


[HOME Genealogie] [Genalogisch onderzoek] [Stam Hermanns] [Stam Valckenborgh] [Stevelmans - Vrij] [Sliepen - Knoben] [Bidprentjes]