Kano & Kajak

Kanoweb is verhuisd!

Vergeet niet je links aan te passen!

kanoweb Inmiddels alweer een tijdje geleden maar heb je nog een link geplaatst op je site naar deze pagina, wijzig 'm snel in www.kanoweb.nl. Zo ben je verzekerd dat je bezoeker geen "dode link" op je pagina aantreft. Aan het "kanoweb logo" in je browserbalk zie je snel dat je de actuele pagina's bezoekt!
kanovaren »

Kanocamping zoeken

Vind je favoriete stekje

Verdeeld over drie pagina's vind je de mooiste kanocampings in Nederland, BelgiŽ en Zweden. Ideale stekjes om je kano of kajaktochten te starten of gewoon een heerlijke vakantie door te brengen.

Snel gevonden!

Ruim 700 pagina's peddelplezier

In de loop van de tijd uitgegroeid naar meer dan 700 pagina's peddelplezier! Klik snel voor kaarten routes en meer!
kano kajak

Kanoroutes voor je GPS

Routes en mogelijkheden voor je op een pagina

Thuis je kanoroute plannen, op je PC in kaart brengen en het bestand met speciale software doorzenden naar je GPS. Je kajak-track thuis uitlezen, aanbieders van kano en kajak gps-routes en meer mogelijkheden handig op een pagina. Verder »

Kano en kajakroute vinden

Kanowebgids.nl Een nieuw initiatief van kanoweb.nl.

Een website waar je snel en overzichtelijk ideeŽn op doet voor een heerlijke kanovakantie, een avontuurlijke kano trektocht, een lekker dagje kano of kajak varen. Ook kanoverhuuradressen en outdooractiviteiten.

Nederland

Via het toertochtenmenu kun je genieten van enkel prachtige kano en kajak tochten in diverse vaargebieden in Nederland. Onder andere de IJssel (Veluwerally), de Berkel, de Oude IJssel, het Kanaal Almelo Nordhorn (Euregiorally), de Regge, Giethoorn en niet te vergeten de Weerribben

BelgiŽ

Voor kajaktoertochten in Vlaanderen kun je het best terecht op www.kajaktourtochten.be. IdeeŽn voor een- of meerdaagse kanotochten in de Ardennen, zoals Lesse, AmblŤve, Ourthe en Semois lees je op de Belgische pagina's. Je vindt hier ook kaarten en je camping.

Zweden

Favoriet kanoland. Lange en korte trips. Per canadees of kajak. Ruim 70 mooie vaargebieden, onder meer Klaršlven, Foxen, Lelang in Všrmland. Maar ook tochten in Zuid en Midden Zweden, aan de Noorse grens en Lapland. Veel info en praktische informatie.

Finse merengebied

Prachtige kajaktochten

ontdek het Finse merengebied per kano of kajak De prachtige meren-gebieden in Finland behoren tot een van de meest unieke plekken om per kano of kajak te verkennen.